Megtìlthatom, hogy a gyerekek képét az apjuk épp aktuális barátnôje posztolja a facebookon?
Figyelt kérdés
Évek óta elváltunk a gyerekeket én nevelem (8 és 10 évesek). Az apjuk a jó ég tudja hányadik barátnôjét fogyassza. Ez a hölgy rendszeresen tesz ki a láthatás alatt készült bikinis és fürdônadrágos képeket a gyerekeimrôl. Mivel pont a gyerekeket védendô én sem teszem ezt, kérhetem, hogy szedje le a képeket? Vagy mi a teendô?2015. aug. 13. 19:18
21/24 A kérdező kommentje:
Nekem is az a bajom ezzel, hogy a gyereknek jogában állna eldönteni, hogy mi az amit megmutat magából a világnak. Nem vagyok egy nagy posztolgató, ennek ellenére nekem is van fennt néhány kép a fb-n. Olyanok, amore a gyerekeim (is) büszkék. Pl 30km- s biciklitúra után. Ha néha felteszek egy képet, megkérdezem a gyerekeket róla, és volt olyan amore azt mondták, jaj ezt ne. Nekem tetszett, a nagyfiamnakviszont nem tetszett a képen az arckifejezése. Azt gondolom ha én eldönthetem mi kerüljön ki rólam ôk is. Ezek a képek album a valók vagy a nappali falára. Az én kedvesemnek is van egy fia, aki szerepelt a fent említett biciklis képen. A páromat megkérdeztem róla és a gyerekeket is. Miután mindenkinek tetszett elküldtem az anyukájának a képet, hogy szeretném kiposztolni, ha nincs kifogása ellene. Nem volt kifogása, így kikerült a kép. Szerintem ez így korrekt. A gyerekeknek is van önérzete, és ebbe szerintem igenis van joguk dönteni. Nem tárgyak, akiket mutogatni lehet akárkinek. A saját gyerekét mutogassa, az asszem nincs...
2015. aug. 14. 19:25
22/24 anonim válasza:
Most akkor döntsd el, hogy alig 1 hónapja ismerik egymást, vagy rendszeresen közzé teszi. Mert ez így nehezen jön össze :)
23/24 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy rendszeresen?
2015. aug. 14. 20:16
24/24 A kérdező kommentje:
Pontosan 22 db került ki a gyerekekrôl. AZ egy hónap alatt azért szép teljesítmény. Fôleg úgy, hogy ez alatt csak egyszer voltak Ott a gyerekek.
2015. aug. 14. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!