Szülők! Mit reagálnátok, ha a 23 éves lányotok közölné, hogy 14. hetes terhes?
A körülményektől függ. Van-e a gyermeknek apukája, együtt gondozzák-e a kicsit vagy "az én nyakamra szüli".
Én 24 évesen lettem terhes, ma már 6 éves a fiam és még mindig együtt vagyunk az apukájával, egy család.
Az meg, hogy te nem szívleled a férfit.... a lányodnak kell szeretni őt. Próbáld meg elfogadni.
én 22 vagyok. szüleim tuti kiakadnának, pároméi méginkább. igaz hogy külön élünk és eltartjuk magunkat, azért egy babavállalásra nem vagyunk felkészülve. mindketten az alapképzést nyomjuk még (mondjuk én végeznék pont, hogyha most esnék teherbe), és diákmelóból meg vendéglátózásból élünk, ami azért egyikünknek sem egy kánaán.
ettől függetlenül millió meg egy szitut el tudok képzelni, amikor teljesen oké ennyi idősen a babavállalás, én is megtenném ha lehetne. a szülőknek pedig, ha az életeteknem függ tőlük, nincsen beleszólása.
A teljesség kedvéért jó lenne tudni a körülményeket is.
Külön él a lány, vagy még a szülei tartják el (nem mindenki talál egyből munkát egyetem után). Mennyire stabil a kapcsolata a pasival (az egy dolog, hogy a szülők nem szeretik), de nem mindegy, hogy 2 hónapja járnak, vagy esetleg évek óta együtt vannak, és családot terveznek...stb.
Mit szólnék?? Örülnék!
Nincs diplomájuk? Na és? Nem diplomával mérik az embert.
Majd megszívleled, ez a dolgod, ugyanis már nem (csak) a lányod barátja, hanem az unokád apja is.
De az biztos, hogy ha még kételyek vannak is benned, lenyelném, és optimistán néznék a világba, hiszen lesz egy unokád!
Nálunk így volt...
A végén az anyukának sikerült is tönkretenni a kapcsolatunkat, már két gyerek után.
Ti se lehettek valami őszinte jó kapcsolatban a lányoddal, ha így tudod meg.
Én a nagyobbik gyerekeim életét teljesen ismerem, nem mert kifaggatom őket, hanem azért, mert beavatnak.
Hogy te szívleled-e az apát?
Nem veled fog élni, nem neked "csinál" gyereket, fegyelmezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!