Kedves lányos szülők! Őszinte választ várok! Tudnátok őszintén örülni annak, ha 21-22 éves lányotok egy 44 éves elvált, férfival (édesapával) jönne össze, ráadásul ott laknának a házatokban, a lány szobájában?
Figyelt kérdés
Egyrészt nagykorú, komoly a lány, megvan a magához való esze is, azzal létesít kapcsolatot, akivel ő akar.
másrészt a korkülönbség mégiscsak 22-23 év, majdnem olyan idős a férfi, mint a lány szülei.
2015. aug. 9. 16:40
11/18 anonim válasza:
Ez megint egy kamu. Te persze meg rezzenéstelen arccal végignézted, hogy becuccol a pacák a gyerekszobába...
12/18 anonim válasza:
nálunk aztán nem laknának az biztos. Ha ők együtt akarnak élni tegyék, de engem senki nem kötelezhet arra hogy egy velem egy korú idegen férfit kerülgessek a saját házamban. Ha együtt akarnak élni menjenek albérletbe.
13/18 anonim válasza:
Elképzeltem, ahogy a vele egyidős anyósjelöltnek mondja, mama, vagy anyuka.. :D kész vagyok!
14/18 anonim válasza:
Mire a lányaim ennyi idősek lesznek, addigra én is negyvenes leszek.
Az egyetlen velem egykorú férfi, akivel lakni szeretnék az a férjem.
Nem gondolom, hogy temetni kéne a pasit mert elvált, és gyerekei vannak. Nem mondom, hogy nem zavarna a korkülönbség, de nem szólnék bele.
De hogy itt lakjanak, na arról max vicc szintjén eshet szó.
Rögtön ott van a gyerekláthatás 22es csapdája:
Kéthetente idegen gyerekek lennének az otthonunkban?
Ha nem, akkor meg milyen apa, hogy szarik bele?
15/18 anonim válasza:
Nem érdekel hány éves a gyerekem párja amíg jól bánik vele és szereti, nem is tartozik rám. De azt nem írta le a kedves kérdező, hogy csak ideiglenesnek szánják az ott lakást, mondjuk amíg találnak megfelelő albérletet, vagy hosszútávra terveznek. Mert nem mindegy. Előbbi esettel semmi gond, a második eset pedig nagyon gáz.
16/18 anonim válasza:
Az én testvéremmel pont ez történt meg. Felszedett egy nála 20 évvel idősebb pasast. Most 20 éves, de már gyereke van a pasastól és már több éve a szüleim nyakán élnek. A szüleim meg úgy érzik, kénytelenek eltűrni mindent, ha nem akarják, hogy az unokájukat eltiltsák tőlük. Szóval tényleg létezik ilyen... bár szerintem - és ez a szüleimre is bőven igaz - csakis a szülői rossz minta, a hibás, következetlen nevelés a hibás, ha egy lány ennyire rossz útra lép.
17/18 anonim válasza:
Nekem eleve nem szimpik az ekkora korkülönbségű kapcsolatok ebben a korban. Tíz év múlva már más lenne, de egy húsz év körüli lányt általában azért keres egy ennyivel idősebb pasi, mert irányítani akarja, meg mert egy vele egyidős nő már elvárná, hogy fel tudjon mutatni valamit, és itt nem feltétlenül anyagiakról beszélek (bár egy 44 évestől talán már elvárható, hogy ne a barátnője szülei nyakára akarjon költözni). A lakásomba költözést fiatalabb pasinak se engedném, ne kelljen már otthon is nyakig felöltözve menni a saját szobámból a saját fürdőmbe...
18/18 anonim válasza:
Nem vagyok szülő. De 44 évesen irtó gáz, ha valakinek egy háza vagy legalább albérlete sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!