Kinek kell fizetnie a nyaralást ha apáékkal mennék?
A szüleim elváltak, anyával voltam nyaralni még júniusban. Most apáékkal mennek Horvátországba a barátnőjével meg a lányával és apa azt mondta, hogy ha anya kifizeti a felét akkor mehetek velűk. Anya meg azt mondja, hogy amikor mi voltunk nyaralni apa nem fizette a felét, úgyhogy ő sem fizeti a felét, és ne más gyerekét nyaraltassa hanem a saját lányát.
Apa meg azt mondta, hogy a gyerektartásból nyaralunk szóval akkor ő végülis fizette a nyaralást.
Szeretnék velük menni, csak nem tudom kinek van igaza. Kinek mit mondjak, hogy mehessek velük.
11/L
ÉN nem mennék. Ha ennyit - sem - jelentek apámnak, fontosabb neki az új családja... pontosabban a friss p.nci, akkor legyen vele boldog.
Amúgy természetesen neki kell fizetnie az egészet, anyádnak ehhez mi köze?! Semmi, max. ad költőpénzt, ha akar, de egy kanyit nem kell fizetnie.
De, ismétlem, én nem mennék. Ilyen emberre nem lennék kíváncsi.
Én sem mennék, valószínűleg tudja, hogy anyukád nem fizetné ki a felét, mivel ő is elvitt úgy nyaralni, hogy apád nem fizetett bele.
Meg úgy általában, apás hetek, és kéri a felét?
A balatoni árak kicsit elszálltak az utóbbi pár évben, mi tavaly voltunk ott, az idei külföldi nyaralás repülőjeggyel, all inclusive, 25.000 ft-tal olcsóbb volt. Én elhiszem hogy mennél, de ha lenne benne egy csepp jó érzése feléd, akkor nem mondott volna ilyet. Sajnálom. :(
Ne sirj mar nyaraltal anyukaddal erd be ennyivel.
Elvalt szulok gyereke ketszer nyaral ?
Ne menj el. Apádat kicsit megleckézteted, anyukádnak meg biztosan nagyon jól fog esni.
Hidd el, nem éreznéd jól magad. Az új nő fúrna, a lánya valószínű szintén undok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!