Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen lelki állapotot vált...

AndRU kérdése:

Milyen lelki állapotot vált ki, ha a saját fiát gyermekora óta szokássá valt találkozásukor szájon puszilas az anykájával?

Figyelt kérdés
A srácc már 18 éves
2015. aug. 6. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Kettő lehetőség (szerintem):

* Nem fog tudni elszakadni az anyjától, ez ki fog hatni a kapcsolataira is

* Jó viszonya lesz az anyjával és pont ezért lesznek olyan jó kapcsolatai, mert amilyen az édesanyjával, legalább olyan lesz a párjával is.

Hogy melyik, az egyéb tényezőktől is függ, pl.:

1. Volt már kapcsolata?

2. Ha volt már kapcsolata, az milyen volt (meddig tartott, szerették-e egymást, hogy bántak egymással)

3. Milyen egyéb szokásaik vannak az anyának és fiának?

2015. aug. 6. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk fura, de oroszok így köszöntik családtagjaikat.
2015. aug. 6. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
2-es, nálunk is így kellene lennie, csak nálunk a gyerek nem tesz ilyeneket, mert az ciki
2015. aug. 6. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, természetesen ironikusan értettem a "cikit" idézőjelbe.
2015. aug. 6. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért alakult így.

Egyszerű szokás?

Vagy az anyukája rátelepszik, nem engedi el a fiát?

Az is számít, hogy a srác mit gondol erről. Utálja, ciki neki, csak rákényszeríti az anyja? Vagy semmi baja vele?

A környezet reakciója is számít. Én biztosan nagyon furcsállnám, ha meglátnék egy nő, aki a felnőtt fiát szájon puszilja. De ha ismerném őket és tudnám, hogy miért van így, akkor talán megérteném. De ha két idegen látnék így, tuti elborzadnék :)

2015. aug. 6. 14:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom milyen szokásaik vannak.

4 éve ismerem eloszor en úgy gondoltam, h. szeretik ami egymast mint anya, meg fia, de amikor meg láttam, h. megint egy ilyen jelenetuket úgy h. 18 éves a srácc hát ,akkor elgondgoztam rajta és en is úgy velem, h. egy fajta szokas, de volt mar olyan példa is, h. az utcan tömeg közt.

Hát nem igazan engedi szinte sehova és mas kapcsolata se volt.

2015. aug. 6. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:

A szájrapuszi önmagában nem feltételez semmit. Önmagában semmilyen extra felhangja nincs, egy ölelés sokkal intimebb. Számos országban teljesen normális szokás a családtagok között.

Ettől még persze elképzelhető, hogy más téren probléma van, de nem hinném, hogy a szájrapuszi miatt.

2015. aug. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!