Hogyan beszéljek vele, anélkül, hogy megromoljon az eleve nem túl jó kapcsolatunk?
Barátom és köztem 3 év van,egy hónapja vagyunk együtt, és lefeküdtünk egymással. (Igen, lehet felelőtlennek, és éretlennek nevezni, de azt hiszem ez olyan dolog, aminél történhetne sokkal rosszabb is, ráadásul úgy éreztem/értem, hogy készen állok/álltam rá.) Édesanyám ma valamin felbuzdulva berontott a szobámba, és szinte ordítva kérdezte, hogy ugye nem feküdtünk e le egymással...Én olyan szinten megijedtem, hogy egyből rávágtam, hogy nem, azóta folyamatosan azt ecseteli, hogy mennyire éretlen egy 16 éves lány erre, és hogy meg se próbáljuk, mert felelőtlenség..Én viszont úgy érzem, hogy mégis tudnia kellene róla, hiszen bármikor adódhat bármilyen probléma, hiába védekeztünk, de félek beszélni vele, hiszen már az is halálra ijesztett, ahogy felhozta a témát.
Félek,ha tudná, nem hagyná, hogy találkozzunk.
Emellett úgy tűnik, hogy van nőgyógyászati problémám is, ugyanis mióta együtt voltunk barátommal, az aznap este jelentkező vérzés mellett egyfajta nyálka szerű anyag kimarta a bugyi színét, vélek, hogy esetleg gond lehet, ezért is érzem úgy, hogy beszélnem kellene édesanyámmal.
Én sem voltam még, mert nem vagyok nő :)
De azt tudom, hogy a gyógyszer felírása előtt szükséges a vérvétel.
A TAJ kártyád mindenképp legyen nálad. Valamint a nőgyógyászati szakrendelés azt hiszem nem ingyenes.
én anyukám is folyton így reagált, meg célozgatott a dologra, de mindig elmondta, hogy nem szeretné ha szexelnénk a barátommal
nem is csináltuk, elvoltunk egyéb dolgokkal
1 év után miután betöltöttem a 16ot azzal az indokkal, hogy rendszertelen fájdalmas a menstruációm eljött velem nőgyógyászhoz tablettát íratni, még a kivizsgáláson is ott volt
utána 1 hónappal kezdtünk el szexelni, azóta is kérdezgette, hogy hogy állunk, de valahogy mindig letagadtam :D persze ő sem hülye, szerintem biztosan tudja, hogy csináljuk :)
16 évesen egyedül is mehetsz nőgyógyászhoz, de a helyedben inkább nyugodtan elmondanám neki mi a helyzet
17L
A szakrendelőben természetesen ingyenes a nőgyógyászati vizsgálat, a labor és a recept is, csak a gyógyszert kell kifizetni.
A fájdalom (a mai alkalommal) adódhat abból is, hogy nem voltál eléggé felizgulva, és kevés volt a hüvelyváladék. Ha eleve stresszelsz anyád miatt, ez szinte természetes.:-( Nem hiszem, hogy bármi nyavalyát szedtél össze, vagy allergiás lennél. Hagyjatok ki pár napot, és hosszabb előjáték vagy síkosító a megoldás, aztán idővel úgyis ügyesebbek lesztek.:-)
Az a probléma ezzel a helyzettel, hogy akár elmondod, akár nem, valószínű, hogy stresszhelyzetet teremtesz. Nehéz kívülállóként megítélni, mi lenne a jobb, te ismered jobban anyukádat. Talán, ha beszélgetnél vele a témáról általánosságban, megtudhatod, mi okozta a felbuzdulását, úgy könnyebb megoldást találnod a történtek későbbi beadagolására. Az is segíthet, ha megismeri a barátodat, és szimpatikusnak találja.
Én nem gondolom, hogy 16 évesen olyan rettenetesen korai elkezdeni a nemi életet, ha lelkileg kész vagy rá, megfelelő partner van hozzá, és körültekintőek vagytok.
Ismeri édesanyám a barátomat, és rendkívül szimpatikusnak is találja állítólag, de rögtön az első találkozáskor közölte vele ,hogy márpedig velem ne tervezzen hosszú időre,mert hogy nem hagyja hogy lefeküdjek vele.
Általánosságban az ő véleménye az, hogy a szex bűnös dolog,18 év alatt tilos, és aki vágyik rá, élvezi,belemegy,és nem marad azzal örökre akivel megteszi, az "utolsó szajha".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!