Hogyan beszéljek vele, anélkül, hogy megromoljon az eleve nem túl jó kapcsolatunk?
Barátom és köztem 3 év van,egy hónapja vagyunk együtt, és lefeküdtünk egymással. (Igen, lehet felelőtlennek, és éretlennek nevezni, de azt hiszem ez olyan dolog, aminél történhetne sokkal rosszabb is, ráadásul úgy éreztem/értem, hogy készen állok/álltam rá.) Édesanyám ma valamin felbuzdulva berontott a szobámba, és szinte ordítva kérdezte, hogy ugye nem feküdtünk e le egymással...Én olyan szinten megijedtem, hogy egyből rávágtam, hogy nem, azóta folyamatosan azt ecseteli, hogy mennyire éretlen egy 16 éves lány erre, és hogy meg se próbáljuk, mert felelőtlenség..Én viszont úgy érzem, hogy mégis tudnia kellene róla, hiszen bármikor adódhat bármilyen probléma, hiába védekeztünk, de félek beszélni vele, hiszen már az is halálra ijesztett, ahogy felhozta a témát.
Félek,ha tudná, nem hagyná, hogy találkozzunk.
Emellett úgy tűnik, hogy van nőgyógyászati problémám is, ugyanis mióta együtt voltunk barátommal, az aznap este jelentkező vérzés mellett egyfajta nyálka szerű anyag kimarta a bugyi színét, vélek, hogy esetleg gond lehet, ezért is érzem úgy, hogy beszélnem kellene édesanyámmal.
Amit az első mondd az jó lenne, csak az a baj, hogyha felír neked a doki valamilyen gyógyszert, akkor azt ki kell váltani, meg tudod oldani a zsebpénzedből?
De ha a barátoddal való lefekvés után jelentkezett, akkor valószínű tőle kaptad el, zavard el őt is orvoshoz.
Ha össze is szedett valamit, az nem aznap este jelentkezik. Ha szűz volt, akkor hüvelyváladék vérrel keveredve, mely utóbbi első behatolásnál gyakori.
Szerintem nincs ok az aggodalomra.
Kérdező: 16 évesen már majdnem felnőtt vagy. A szexuális életed meg nem tartozik édesanyádra. Ha csak úgy tudod megnyugtatni magad, hogy elmész nőgyógyászhoz, akkor tedd meg, de egy sopánkodó szülőt ebbe belevonni felesleges, amíg nincs konkrét baj.
Gumival védekeztünk, az első alkalom tegnap előtt volt, nem hinném, hogy elkaptam bármit is...vagyis, számomra érthetetlen lenne, hogy hogyan...
Tény, hogy mocskosul fájt, illetve ma sem volt sokkal fájdalommentesebb,és azóta is van szivárgás szerű vérzés, nem egész napos, de néha jelentkezik, viszont a "maró"hatásnak azóta nyoma sincs.
Dokihoz nem tudok egyedül elmenni, mivel minden percem szigorúan számon van tartva, 2 perc késés nem fér bele,így mindenképp tudnia kellene arról, hova megyek...A helyzet az, hogy az ő szemszöge szerint 18 éves kor alatt semmi, akkor is csak akkor, ha minimum egy éve együtt vagyunk.
Tudom azt, hogy az egy hónap korainak számít, nagyon is,de én nem gondolom, hogy megbántam volna,illetve 100%-osan figyelt rám,emellett nekünk szükségünk volt egymásra, ugyanis egyikünk sem az a társasági ember, egyikünknek sem könnyű a családjával, és nem volt zökkenőmentes az eddigi "gyerekkorunk".
Ha volt gumi, akkor ne aggódj. Valószínűleg a behatás okozta kidörzsölődés volt az égető érzés, amit átéltél.
S mint említettem, anyukádra mindez nem tartozik. Amúgy is jobb a békesség.
Tartsd meg a megfelelő hüvelyi higiéniát, akár intim mosakodószerekkel. Az is lehet, hogy érzékeny vagy a latexre és így nyilvánult meg.
Gumival is lehet nemi betegséget elkapni, de kb annyi rá az esélyed, mint hogy nagyot nyersz a lottón (minőségi óvszerről beszélve).
Volt olyan párom, akinek már a szexualitás gondolatától is olyan hüvelyi folyása volt, hogy ezt a mondatot be se fejezem. :)
igen, utolsó, ez...ez megvan itt is, többek között ezért nem nagyon bírtuk azt, hogy folyamatosan húzzuk egymás agyát...
Nőgyógyász mindenképp vérvételre küld fogamzásgátló felírása esetén? Illetve ha mégis lesz alkalmam felkeresni egyedül, mit kell tennem/vinnem, stb? életemben nem voltam még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!