Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a legjobb barátomnak h én többet nem akarok tőle? Nem akarom hogy a kapcsolatunk megromoljon.
Már bevallotta h szerelmes belém :S
Ezután több napig nem beszéltünk mert én nem léptem rá semmit..
de mostanában több közös programunk van néha kettesben is sőt .. szval nem akarom hogy most azt hidje h azért töltöm vele az időt mert nekem is bejön ő.. Én nagyon szeretek vele lenni mivel nagyon jó fej meg minden kiskorunk óta ismerjük egymást... szval én nem is tudok többet elképzelni mint barátság
de most ha ezt így nyíltan a szemébe mondom akkor tuti nem jönne velem többet sehova vagy nagyon megbántanám amit nem akarok .. Esetleg tudtok vm jobb megoldást azon kívül h így megmondjam neki?.. mert tényleg ezt kéne mondanom amit így leírtam csak hát ha ezt így elmondom akkor nem hiszem h jókat szórakoznánk ezek után..
figyelj...
amikor ezt elmondta neked akkor tisztában volt azzal, hogy itt gyökeres változás lesz. Mivel ő sem akarta tovább számára ezt a nehéz helyzetet ezért mondta el. Így meg kell neki mondanod, hogy nem lesz folytatása a kapcsolatnak olyan szinten amilyenen ő szeretné. Innentől kezdve rajta múlik a dolog, de ha szereted, mint embert, akkor megszakítod vele ezt a közelebbi barátságot, mert egyébként kihasználnád, még ha nem is szeretnéd ezt tenni, de ezt a helyzetet nagyon nehéz lenne kezelni, illetve neki is tuti rossz lenne.
Tipp: hagyjatok egy jó nagy szünetet (több hónap) aztán majd újra hátha összebarátkoztok, addigra hátha szerez barátnőt stb. De ezt a "tervet" ne mondd el neki, mert tuti reményeket táplálna a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!