Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mit jelent, ha durván...

Az mit jelent, ha durván csipkés bugyit és melltartót kapok anyámtól? Nem első eset. És durván átlátszóak. Valamire utalni akar ezzel?

Figyelt kérdés

Első alkalommal csak röhögtem egyet, de ez már a 3. alkalom.

Plusz, néha mondogatja, hogy miért nem azt veszem fel, amit ő vett...

2015. aug. 5. 20:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az ilyet komolyan venni meg minden mögé hátsó szándékot látni. Ő milyen bugyikat hord? Valószínűleg csak akart valami szexit venni a lányának úgy gondolja annak jobban örülnél, meg valóban praktikusabb mert ha nem változol nagyon azért a bugyit nem növöd ki egyhamar.Az én anyám nem akarta hogy tiniként pasizzak de ő is vett szexi bugyit, hálóinget meg felsőt is. Most hogy párom van marha jól jöttek. Azért mert tiniként én is csak a kényelmeset hordtam ennyi.Az is lehet hogy készül arra ha esetleg barátod lesz vagy valami.De lehet csak így akar jófej lenni nem hiszem hogy célzás lenne hogy pasizz be. Akkor lenne ha már mondjuk célozgatott volna rá.
2015. aug. 7. 12:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó fej anyud van, ebben nincs semmi ciki. A csipkés fehérneműk egyszerűen gyönyörűek. Vagy lehet, hogy mi nem vagyunk normálisak, de nekem anyukám még combfixeket is szokott hozni, ha olyan helyen jár és szeretne valami meglepit hozni nekem. Csipkés bugyikat is kaptam már tőle többször, na meg sokszor együtt vásárolunk és akkor fehérneműt is együtt nézünk. Ha fűzőt veszek, akkor is kikérem a véleményét. Mondjuk nekem ő olyan mintha az egyik legjobb barátnőm lenne, amellett, hogy az édesanyám:)
2015. aug. 17. 21:25
 23/24 anonim válasza:
45%
Én imádnám, ha ajándékba kapnék szexi bugyikat és nem nekem kellene sok pénzért vásárolni, egyébként bugyit villantani is szeretek, ilyenkor pedig a csipkés szexi elengedhetetlen. 21l
2015. aug. 26. 08:48
 24/24 anonim válasza:
Csak nem fiú vagy?)))
2015. szept. 2. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!