Az mit jelent, ha durván csipkés bugyit és melltartót kapok anyámtól? Nem első eset. És durván átlátszóak. Valamire utalni akar ezzel?
Figyelt kérdés
Első alkalommal csak röhögtem egyet, de ez már a 3. alkalom.
Plusz, néha mondogatja, hogy miért nem azt veszem fel, amit ő vett...
2015. aug. 5. 20:02
11/24 anonim válasza:
Sok anyuka olyan ruhát vásárol a lányának ami neki tetszik, de már nem állna olyan jól rajta. A legszebbet és legjobbat akarja neked. Az ő ízlése a csipkés. Amúgy valóban szép is tud lenni egy-egy csipkés szett. Más kérdés hogy a te öltözködésedhez ez mennyire passzol. Engem például a fehér csipke bugyi is nagyon zavar fehér nadrág alatt. Még a csipke mintája is átlátszik.
12/24 anonim válasza:
Azt akarja, hogy nőiesebb legyél, nem talál elég nőiesnek és fél, hogy pasi nélkül a nyakán maradsz. :) Én meg próbálom rábeszélni a lányaimat az egészséges pamut bugyikra, ami nemigen sikerül :)
13/24 anonim válasza:
10. menj máshova elvezkedni.
kérdező : később jól jön majd. anyukadnak mondd meg, hogy még nem vagy elég idos hozza. vagy hogy a pamut kényelmesebb, foleg nyaron.
14/24 anonim válasza:
hát érdekes mondjuk, de van igazság abban amit az előttem szólók írtak.
15/24 A kérdező kommentje:
Értem.
Hát köszönöm a válaszokat :)
2015. aug. 5. 20:39
16/24 anonim válasza:
Szerintem ez tök gusztustalan. Ahelyett, hogy beszélgetne veled, fehérneműt vesz? Fogyatékos tán?
17/24 anonim válasza:
Jót akar neked,csak rosszul csinálja.
18/24 anonim válasza:
Odaírja mellé kis cetlire, hogy "Kedves lányom! Basszon már meg végre valaki! Csók, Anyád"?
19/24 anonim válasza:
Mondjuk fontos információ lenne, az hogy hány éves vagy! Nem mindegy, hogy mondjuk 12 vagy 22!
20/24 anonim válasza:
Törölve lett már, de a kérdező kiírta hogy 17 éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!