Szép szülőknek csak szép gyerekük lehet?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 18:08
1/10 varga benita válasza:
Nem minden esetben van egy ismerősöm aki olyan gyönyörű de a kislánya nem valami szép az apa is helyes tehát!! 😃
2/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Itt vagyok pl. én, apám tök jóképű, anyukám is szép nő, rólam viszont jobb nem is beszélni.
3/10 anonim válasza:
Jaj,2-es :D Legyen már egy kis önbizalmad.:)))De persze lehet,hogy a gyerek nagynénje,nagymamája,másmilyen rokon arcberendezését örökli,aki mem éppen világszépség.Remélem nekünk szép babànk lesz,mert én szép vagyok,meg a férjem is eléggé Don Juan! :P
4/10 anonim válasza:
A nagyszülőkre, egyén rokonokra is üthet, nem biztos hogy olyan lesz, mint a szülei. De ez még nem jelenti azt, hogy csúnya lenne.
5/10 anonim válasza:
Én ismerek gyönyörű szülőket karikás szemű, hosszú, csontos arcú gyerekkel. Sokan csodálkoznak rajtuk, főleg mert nagy szépség az anyuka, de apuka és jóképű.
6/10 anonim válasza:
Ismerek gyönyörű anyukát, akinek kislánya randa apukájára ütött :D Sajnálom, de tényleg tiszta apja szerencsétlen kislány.
7/10 anonim válasza:
Nincs rá garancia, mert örökölheti valamelyik ronda felmenőjének a vonásait, alkatát.
De láttam már csúnya szülőknek szép gyereket.
8/10 anonim válasza:
Az attól függ ki dugta többször az anyukát.
9/10 anonim válasza:
én ismertem egy csúnya házaspárt, tök szép gyerekekkel. azóta a gyerekek felnőttek, és mind tök csúnya lett.
10/10 anonim válasza:
Kinek mi a szép, ez nagyon szubjektív dolog:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!