Szülők! Ti megengednétek a 14 éves fiatoknak, hogy vegyen egy 20000 Ft-os fejhallgatót?
Figyelt kérdés
Egész tanévben 4-es, 5-ös volt csak néha kapott 3-ast.2015. aug. 5. 14:55
11/22 anonim válasza:
Ha összegyűjtötte rá a kis pénzét, spórolt rá eleget, akkor miért ne?
12/22 anonim válasza:
Megengedném, ha anyagilag nem gond, akkor én magam is megvenném neki, egyébként inkább a saját pénzéből.
13/22 anonim válasza:
Biztosan nem. Engem nem érdekel, hogy tanul, nem a 20 ezres fülhallgatóért kell tanulni. Amúgy is... na ok, inkább hagyjuk.
14/22 anonim válasza:
Igen.
Ha a "régi" fejhallgató teljesen jól működik, és csak menőzésből szeretne újat, akkor megveheti, ha van rá spórolt pénze.
Ha a régi rossz, és cserélni kell, akkor választanék egy olyat, ami minőségben jó, ennek az árát megkapná, viszont a fennmaradó összeget a saját spórolt pénzéből fedezze.
15/22 anonim válasza:
Igen. De inkább váratnám egy picit és megkapná ajándékba valamelyik ünnepre.
16/22 anonim válasza:
Én nem vagyok szülő, viszont egy ilyen drága fejhallgatónál érdemes arra odafigyelni,ha zene hallgatáshoz kell és gyakran fogja ide-oda hordani, akkor ne vegyünk ilyen sok pénzért, olyat aminek a vezetéke be van építve a a fejhallgatóba, mert leggyakrabban valahol megtörik a vezeték, onnantól nem szól rendesen és lehet kidobni. Én azt tanácsolom, hogy inkább vezetéknélkülit vegyen, vagy olyat amiből kilehet venni a vezetéket, és ha megtörik akkor egyszerűen lehet venni másik.
17/22 anonim válasza:
Igen.
Viszont érdemes figyelni az akciókat, én a 30.000 Ft-os fejhallgatómat 16-ért vettem akciósan.
19/22 anonim válasza:
A saját pénzéből? Meg. Az én pénzemből? nem És mi az,hogy inkább minthogy prostira vagy drogra költse? 14 éves gyerek. Feltételekkel megengedném, például, hogyha tönkreteszi biztos nem veszek neki másikat vagy ha elhagyja. Ezen felül mindig besegít házimunkába.
20/22 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de igen, meg. Legalább is én a saját pénzemből mindig azt vettem, amit akartam, nem is nagyon tudom másképp elképzelni! Persze ha valami „gémer” okádékot szeretne venni, arról lebeszélném, mert annál nem a minőséget kell megfizetni, hanem azt, hogy rá van írva a dobozra, hogy gaming, meg állati giccses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!