Miért csinálja ezt anyu? Semmi bizonyítékkal és csak találgatásokkal?
Anyu folyton azzal gyangyanusítgatott suli időben hogy csavarok,találkozgatok valakivel meg valakivel eggyütt szoktam járkálni.Amióta elkezdődött a nyár azóta nem mert csak a a nagyszülőkhöz megyek.De még mindíg zavar az,hogy amásodik fél évben ilyenekkel vádolt ok nélkül.És persze csak azért mert karácsonyra telót kaptam tőle.És nem nem azt nyomkodom egész szabadidőmben.Délutánokon minden nap kivéve vasárnap vagyis heti 7 délutáni órám van/én választottam/
Mindíg kitünő voltam sok szakkör meg "példás" magatartás.
És anyám mégis ilyenekkel vádolt...De miért?
12/L
Jajj, de könyörgöm, 12 évesnek van már magánélete, és saját baráti köre!
Anyukád beteg!!!
Anyum meg ha vmit nem osztok meg vele:Jó akkor ne mond el majd megkérdezem mástól! De így szó szerint.Persze én meg egy szobába vok vele több indokból ami mindig más pl:
1Mert nem tudsz rendetrakni /nem hagyok magam után kupit.
2MAJD 10 évesen lehet /12 vok
3Mer nem lehet velem beszélni / hát ugy nem is h a fbn játszik
4Túl kics vagyok ehez/ utoljára 5 évesen féltem a sötétbe
5Mi az hogy nem birod elviselni h egy szobába alszunk!?
6Mig az én házamban....tudjátok szánalom szöveg
7Mert apád sokáig van fent és tévézik./ja ő meg elalszik azon amit ő néz.
8Mert apád egy önző dög és nem engedné at a szobát/meg se beszélik
Ezért a szoba ügyet hanyagolom mer apum időnként túl sok alkoholt iszik és hát anyumat nem zárnám össze azér vele.
De azér milyen már hogy apám meg kisajátította a szobát ami nekem volt szánva?Meg anyum hagyta?MindMind1
Jó marad ez hogy nincs magánéletem vagyvagy rájátszok a problémára és leírom egy naplóba?
Jézusom, ne haragudj, de anyukád tényleg beteg.
Nem tudsz apukáddal beszélni, vagy nagyszülőkkel, vagy bárkivel? Konkrétan tönkre fogja tenni a gyerekkorodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!