Elfogadható egy szülő részéről, ha a lányuk egy svéd férfihez megy hozzá feleségül, aki 6 évvel fiatalabb a lánynál (a lány 27)?
Elöször is ez KZÁRÓLAG a lány döntése, ebbe - meg hogy hol élnek majd -SENKINEK nincs beleszólása.
Másodszor sem a nem-magyar, sem a fiatalabb nem kizáró ok, ha NEKIK KETTEJÜKNEK megfelel, akkor minden rendben.
Aki meg a "magyar lányom van" szövget írta: donoglod, hoyg egy FELNÖTT, 27 éves lány megkérdezné töled, hogy "odaadod-e" bárkinek is? Ugyanis egy lány NEM ÁRUCIKK, amit a szülö odaad valakinek, hanme ö saját amga választ párt magának.
Emellett a te lányod sem csak magyar, mindenkinek többféle nemzetiségü felmenöi vannak, olyen nincs, aki 100%-osan magyar.
Az az érzésem, hogy a kérdés már eleve rosszul van feltéve.
Hogy egy szülő "elfogadja" 27 éves gyermeke választását vagy nem, az nem sokat nyom a latban a "gyermek" számára, legföljebb bűntudatot vagy haragot kelt benne, hogy édesapja vagy édesanyja nem támogatja a terveit.
Hogy aztán ez a szülő szomorú, hogy a lánya esetleg mesze fog élni tőle, az már teljesen érthető és természetes.
huu de sok marhaság van itt :D
én magyar vagyok , a férjem igaz nem 6 évvel csak 3-mal fiatalabb, és svéd , mikor megismerkedtünk, ő 23 én 26,
jelenleg én 47 ő 44, és ha összejön az egész család ( vannak testvérek különböző országokban ) konkrétan 5 nyelven beszélünk,( magyar svéd angol francia német) mert nincs egyetlen közös nyelv amit mindenki ugyanolyan
jól beszélne , és emiatt soha nem volt fennakadás ,vagy el tudjuk makogni vagy ide-oda fordítunk , gyerekek is tök lazák, ha nem tudják adott nyelven mondani amit akarnak megmutatják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!