Minek vállalnak egyesek ennyi gyereket a meglévők mellé?
Sokszor olvasok itt olyan kérdéseket, hogy elvált apuka vagy elvált anyuka összejön egy olyannal, akinek még nincs gyereke, miközben az elvált apukának/anyukának meg már 3 gyereke van, de nem baj, még vállalnak közösen pluszba kettőt. Utána meg megy a sírás, hogy lehetne a gyerektartást csökkenteni, mert éhen halnak, nem tudnak ennyi éhes szájat betömni, megy a marakodás az ex és az elvált fél gyerekei miatt, stb.
És személyesen is ismerek ilyeneket. Ott apukának volt 2 gyereke az előző kapcsolatából, a mostaniban meg megint 2, és most egymást marják a felek, hogy nem kell ennyi gyerektartás, meg szegény férfinek nem marad szinte semmi a fizetéséből stb.
Miért kell ennyi gyereket vállalni, ha már az első kapcsolatból lévők is anyagi gondot okoznak?
Miért vállal valaki még pluszba 2 gyereket, ha az előző kettőt is otthagyta, meg anyagi terhet jelentenek?
Én ezt sosem értettem.
Így igaz: AKAD ilyen is, egy-kettő.
De nagyon ritkán... ez a lepontozás pedig tényleg durva. Izomból ütnek-vágnak a nők rögtön, ahogy nem tetszik nekik valami. Az, hogy nincs igazuk - különösen nem érdekli őket.
Miután beszéltünk a válásról, kért még egy esélyt.
Megadtam.
Szervezett egy randit és aznap este teherbeestem gumióvszerrel.
A kis buta be is ismerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!