A lányom nagyon rákapott az eBay-re. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lányom (21) az elmúlt kb 1 évben elég sokat rendel az eBay-ről. Úgy indult, hogy csak tokot rendel a telefonjára, mert sokkal olcsóbb és nagyobb a választék, de már sminkecsettől kezdve fésűn át a nadrágig (amit csak felpróbált) sok mindent rendelt. Nem egyszer majdnem hasra estem a halom csomagjában, mert nincs postaládánk, hanem az ajtón van nyílás a leveleknek.
Nem dolgozik a lányom, félretett pénze van. Voltak hónapok, hogy nem rendelt, de az elmúlt 1-1,5 hónapban 'visszaesett'. Beszéltem már erről vele, de azt mondta, hogy olyan dolgokat rendel, amik kellenek neki, és 'különben is oooolya olcsó'.
Mit tehetek?
-egy anyuka-
2015. júl. 31. 22:34
21/24 anonim válasza:
Szerintem azért kapott rá, mert sikerélményt jelentett neki és mindig feltölti lelkileg, akárhányszor rendel valamit.
22/24 anonim válasza:
Nem értem miért baj ez. Tényleg rohadt olcsók a cuccok. Felfedezte hogy olcsó és van olyan jó mint itt drágábban. Lehet hogy tényleg kell neki, csak sajnálta eddig az itteni tízszeres árat. Ebayről nekem is csomó csomag jön hetek alatt, mert egyszerre érnek ide, és általában egyenként küldik, mert sok eladó van. Ezért néz ki úgy, hogy jajj mennyi csomag lenne. Nekem volt, mikor 5 csomag jött egy nap, mindben 1 dolláros cucc. Anyám vigyorogva várt, mert tudta hogy örülni fogok neki. Most örül, kiéli magát és kész. Ha meg nem, akkor vásárlási kényszer ebay nélkül is van. Úgy szokott lenni, hogy elhatározom hogy köv hónapban küldök fel pénz. Előtte összegyűjtöm mi kell, jól meggondolom és egyszerre megveszem őket. Ez kívülről gondolkodás nélküli vásárlásnak tűnik, de nem az. Csak nem akkor állok neki válogatni ha felért a pénz, hanem jóval előtte.
23/24 anonim válasza:
A sminkecsettel igenis nagyot lehet szakítani! Ha kifog egy jobb darabot, akkor nagyon sok pénzt meg lehet spórolni. Főleg ha készlet. Itthon egy darabot adnak a készlet áráért. Ezek használati tárgyak akiket vett. Szerintem fog fésülködni azzal a fésűvel. Ha tényleg használja is amit vesz, akkor semmi baj. Én soha nem veszek kacatot csak mert olcsó. Én mindenem szeretem, használom ami onnan van.
24/24 anonim válasza:
Most, így hogy említésbe került megyek is és szétnézek megint ott fenn.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!