A lányom nagyon rákapott az eBay-re. Mit tegyek?
A lányom (21) az elmúlt kb 1 évben elég sokat rendel az eBay-ről. Úgy indult, hogy csak tokot rendel a telefonjára, mert sokkal olcsóbb és nagyobb a választék, de már sminkecsettől kezdve fésűn át a nadrágig (amit csak felpróbált) sok mindent rendelt. Nem egyszer majdnem hasra estem a halom csomagjában, mert nincs postaládánk, hanem az ajtón van nyílás a leveleknek.
Nem dolgozik a lányom, félretett pénze van. Voltak hónapok, hogy nem rendelt, de az elmúlt 1-1,5 hónapban 'visszaesett'. Beszéltem már erről vele, de azt mondta, hogy olyan dolgokat rendel, amik kellenek neki, és 'különben is oooolya olcsó'.
Mit tehetek?
-egy anyuka-
Ha látványosan elkezdte felhalmozni a dolgokat akkor megpróbálhatnád felnyitni a szemét, mondjuk kérd meg, hogy szelektálja ki a dolgait.
Ha nem az a típus, hogy túlzottan ragaszkodik a dolgokhoz, akkor valószínűleg egy szép nagy doboznyi fölösleges cuccot fog összeszedni.
Na meg ha nem dolgozik így elég hamar elfog fogyni a pénze. Egy idő után ott lesz egy halom bizsuval, de egy kanyi nélkül.
Én is szoktam rendelni, megvan a maga szépsége. Olcsó, alig várod a csomagot; sosem tudod biztosra, hogy mit fogsz kapni. Olyan mint egy mini karácsony.
De pont emiatt könnyű túlzásba esni, vagy fölösleges kacatot vásárolni.
amíg csak a fő kérdést láttam bővítmény nélkül, azt hittem, hogy az én anyám írta :D ..
21 évesen hagynia kellene, hogy a saját félretett pénzét olyan dolgokra költse, amikben örömét leli. :)
# 7/14 akkor elég béna vagy...:D
Mindig meg kell nézni az eladót mennyi pozitív és mennyi semleges és negatív pontja van (ha van) ha van még azt is meg kell nézni miért pontozták le... egyébként is 99,50%-os alatt nem igaz éri meg rendelni. főleg ha elektronikus cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!