Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apák, mit szólnak, az "apu...

Az apák, mit szólnak, az "apu vedd meg nekem a várost számhoz"?

Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 17:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Hát mit mondjak.......?!
2015. júl. 29. 18:26
 12/20 anonim válasza:
71%
Az én apám szereti, ha megy a rádióba mindig énekli meg dobol hozzá a kormányon😃
2015. júl. 29. 18:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem nemis tetszik, meg elég szomorú hogy ilyen dolgok vannak itt, elkényeztetett hülyegyerekek. 15 éves korom óta én veszek magamnak mindent, én dolgozok meg mindenért. A rezsimet meg a kajámat fizetik a szülők. Most 19 vagyok, és van jogsim, autóm, motorom, számítógépem, és énis járok bulizni, talán még túl gyakran is. Sokaknak úgy nincs ennyi mindenük hogy tolják a szülők. Pacsi :)
2015. júl. 29. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Téged is "tolnak" a szülők, attól még, hogy dolgozol.

Éppen a rezsi meg a kaja az, ami a lehető legtöbbet elviszi.

És egy nagyon fontos dolgot nem említettél: a lakhatás.

Menj csak el egy albérletbe, és meglátod, egy forintod nem marad egy átlagos fizetésből, ha magadnak kell venni a kaját meg fizetni a rezsit.

Mindenkinek óriási nagy segítség lenne, ha csak ennyit "tolnának" alá a szülők minden hónapban.

Úgyhogy annyira nem nagy teljesítmény az, hogy a keresetedből ezeket már megvetted, hiszen az egész összeget magadra költheted.

Mi, akiket nem "tolnak", kifizetjük a lakást, a rezsit, a kaját, és lehet, hogy nincs autónk, de kicsit jogosabban mondhatjuk el magunkról, hogy mi dolgoztunk meg mindenért.

Úristen, ha nem kéne ezt a 3 féle dolgot kifizetnem havonta, gazdag ember lennék.

2015. júl. 29. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Apám jókat nevet rajta :D

Amúgy nyilván csomó dologra van pénzed, ha nem kell lakhatásra költened... Ha csak zsebpénz amit megkeresel, akkor persze hogy hamar összejön a jogsi, buli, stb.

2015. júl. 29. 19:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te túl komolyan vetted a szöveget. Próbálj meg egy kicsit a sorok mögé nézni, és rájössz, hogy ezzel a számmal csak görbe tükröt tartanak apuci pici fiai elé.

Egyébként én nagyon szeretem őket. A zenéjüket is, meg a srácokat is.

Egyébként a szövegben rengeteg kis rejtett poén van, nekem a napokban esett le, hogy a "két koktél 47 ezer" rész szerintem arra az esetre utal, amikor egy juhászt megvezettek a hamis 47 ezressel.

A többi számukat is szeretem. A Pamkutya Rakpart paródiája pedig hatalmasra sikeredett.

Egyébként nem apuka vagyok, hanem anyuka. És jövő hónapban megyek a koncertjükre.

2015. júl. 29. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
:DDDD
2015. júl. 30. 02:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Az a zsebpénz az pont elmegy a telefon koltsegeire, az auto elegdraga biztositasara, meg azert az sem art ha benzin is van benn. Mivel baratokra is kell ido, es penz is azis elvisz eleget.
2015. júl. 30. 07:27
 19/20 anonim ***** válasza:
ma már harmadszor látok olyat, aki 15 éves kora óta dolgozik. csak kíváncsiságból, de hol? én azt hittem, 17 alatt nem is lehet. én próbáltam annak idején, de nem ment, igaz, ez régen volt, a 90-es években.
2015. júl. 30. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:

anyám 53 éves, és nagyon bírja a számot, illetve bejön neki Diaz :) hát ezen borultam egyet, mikor elmondta :)

nekem ez a dal akkor erősödik fel a fejemben, mikor meglátok egy jó verdát a hahun, és örülnék ha kipengetnék helyettem az ősök. mind1, van autóm, de kéne egy kis upgrade :D

2015. aug. 2. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!