Az apák, mit szólnak, az "apu vedd meg nekem a várost számhoz"?
Téged is "tolnak" a szülők, attól még, hogy dolgozol.
Éppen a rezsi meg a kaja az, ami a lehető legtöbbet elviszi.
És egy nagyon fontos dolgot nem említettél: a lakhatás.
Menj csak el egy albérletbe, és meglátod, egy forintod nem marad egy átlagos fizetésből, ha magadnak kell venni a kaját meg fizetni a rezsit.
Mindenkinek óriási nagy segítség lenne, ha csak ennyit "tolnának" alá a szülők minden hónapban.
Úgyhogy annyira nem nagy teljesítmény az, hogy a keresetedből ezeket már megvetted, hiszen az egész összeget magadra költheted.
Mi, akiket nem "tolnak", kifizetjük a lakást, a rezsit, a kaját, és lehet, hogy nincs autónk, de kicsit jogosabban mondhatjuk el magunkról, hogy mi dolgoztunk meg mindenért.
Úristen, ha nem kéne ezt a 3 féle dolgot kifizetnem havonta, gazdag ember lennék.
Apám jókat nevet rajta :D
Amúgy nyilván csomó dologra van pénzed, ha nem kell lakhatásra költened... Ha csak zsebpénz amit megkeresel, akkor persze hogy hamar összejön a jogsi, buli, stb.
Szerintem te túl komolyan vetted a szöveget. Próbálj meg egy kicsit a sorok mögé nézni, és rájössz, hogy ezzel a számmal csak görbe tükröt tartanak apuci pici fiai elé.
Egyébként én nagyon szeretem őket. A zenéjüket is, meg a srácokat is.
Egyébként a szövegben rengeteg kis rejtett poén van, nekem a napokban esett le, hogy a "két koktél 47 ezer" rész szerintem arra az esetre utal, amikor egy juhászt megvezettek a hamis 47 ezressel.
A többi számukat is szeretem. A Pamkutya Rakpart paródiája pedig hatalmasra sikeredett.
Egyébként nem apuka vagyok, hanem anyuka. És jövő hónapban megyek a koncertjükre.
anyám 53 éves, és nagyon bírja a számot, illetve bejön neki Diaz :) hát ezen borultam egyet, mikor elmondta :)
nekem ez a dal akkor erősödik fel a fejemben, mikor meglátok egy jó verdát a hahun, és örülnék ha kipengetnék helyettem az ősök. mind1, van autóm, de kéne egy kis upgrade :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!