Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ill.huszonéves "gyereke...

Szülők ill.huszonéves "gyerekek" mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Külön lakom a szüleimtől, dolgozom, nem járok már suliba.

Meglátogattam anyuékat. Anya megtudta hogy ittam egy gyümölcsös sört és kikelt magából hogy ez mi, hogy fordulhat elő stb...

konkrétan nevetségesnek tartom az egészet.

Annyira rosszul esett hogy hiába csitítgattam, fogtam magam és enyhén sírv eljöttem, ott hagytam őket. köszönni se akart csak durcázott... hogy nem ezért költöztem el, nem erre nevelt. de ez a vicc kategoria akkor is.

nem tudom, ők biztosan nem fognak keresni. én sem szeretném most. de mi lesz így 1-2-3 hét múlva? hetente/kéthetente próbálom látogatni őket, nem elzüllöttem, nem tojom le őket.

Lassan 23 éves nő leszek és borzalmas ez....

mit gondoltok, kinek kéne lépni?

2015. júl. 27. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23 éves gyerek vagy. Ez nem élet tragédiája.. old meg nyugodtan mindenki picsogása nélkül!
2015. júl. 28. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én anyám is bekészül ha megiszok egy pohár bort, így felnőttkoromra a vacsorám mellé időnként.

Ha tudná, hogy régen mikor még nála laktam hány üveggel és milyen kevert kotyvalékokat ittunk...

rá kell hagyni és kész, aki soha nem ivott, nem is tudhatja, hogy 2-3 pohártól még nem rúg be 1 65 kilós nő. A médiában csak felfújják. Én üveg vodkák után is képben voltam mindig (ilyen fajta vagyok, nem bír az agyam kikapcsolni) max. a lábam lett nehezebb, de nem voltam olyan h.. hogy elinduljak, amíg ki nem száll belőle.

2015. júl. 30. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Annyit tehetsz, hogy egy pár hétig nem találkozol velük amíg le nem nyugszanak a kedélyek. Légy határozott, hisz felnőtt nő vagy, és innentől kezdve semmi közük ahhoz, amit csinálsz. Egy idő után a szülőknek is és a gyereknek is le kell "szakadnia" egymásról, hisz ez az élet rendje, előbb vagy utóbb nekik is bele kell törődnie ebbe.
2015. júl. 31. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!