Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kerülhetnék nevelő otthonba?

Hogy kerülhetnék nevelő otthonba?

Figyelt kérdés
Az anyámmal sosem volt jó a kapcsolatom és most már odáig jutottunk, hogy utálok vele egy házban lenni. Ő mondta, hogy felőle elmehetek még örülne is neki ezért szeretnék elmenni elsősorban. Ezen kívül utálom látni ahogy a testvéremmel nagyon jól megvan folyton kivételezik vele, velem meg beszélni sem akar, miatta kezdtem el vagdosni magam korábban és ezt is abba szeretném hagyni de egyedül nem tudom.

2015. júl. 24. 14:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Kiábrándítok mindenkit! Bekerülni egz óra leforgása alatt is lehet... (Nekem kétszer is sikerült sajnos) De a kivezető út... borzalom, milyen hosszú.
2016. máj. 16. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!