Hogy mondjam meg anyának, hogy nekem ez a dolog kellemetlen
és zavaró?
Figyelt kérdés
Kilenc éves korom óta minden évben elvisz egy éves kivizsgálásra. Most tizenkét éves vagyok. Nem örülök neki, mert szerintem a vizsgálatok nagyon megalázóak és az iskolában is csinálják. De anya szerint ez fontos és az én érdekem. Meg mindig azt mondogatja, hogy csak tizennégy éves koromig kell mennem. De már nagyon unom, minden évben ugyanazok a vizsgálatok.
Elnézéseteket kérem,de lassan 25 évesen lövésem sincs,hogy ez a bugyifélrehúzás mégis milyen vizsgálat? Én is lány vagyok és igen,volt az iskolában látás-,hallásvizsgálat,súly- és magasságmérés,nekünk,lányoknak megnyomkodták a hasunkat. De mondjátok már meg,hogy ezzel a bugyifélrehúzással egy 12 éves kislányon mi a jó édesanyámat tudnak megvizsgálni?
2015. júl. 26. 23:01
22/29 anonim válasza:
Nem tudom, de nálunk is csinálta az iskolaorvos alsóban (10 éve kb)... A fiúknàl elvileg megnézi, hogy leszàllt e a heréjük, de lányoknál a mai napig nem tudom én se, hogy mit néznek :/
2015. júl. 26. 23:04
23/29 anonim válasza:
de tényleg nem meztelen néznek látást, olvastatnak babos könyvet, stb..meg mindenkinek kötelező vizsgálatok ezek, de ilyet is, hogy bugyifélrehúzás...
ez totál betegesnek hangzik így.
anyukád nem komplett hogy nem foglalkozik azzal, amit mondasz.
2015. júl. 26. 23:10
24/29 anonim válasza:
Lehet én vagyok foggyos,de számomra ez nagyon perverz. Persze,tudom,hogy a fiúknál megnézik a golyszikat. Nyilván nem vagyok orvos,de a női nemi szervet kívülről,ránézés alapján nem lehet érdemben megvizsgálni. Ez tényleg borzasztó megalázó lehet a kislánynak!
Mondd meg anyukádnak,hogy te nem akarod félrehúzogatni a bugyidat ezentúl,mert nincs ott semmi bajod és neked ez megalázó,majd szólsz neki,ha úgy érzed,meg kell,hogy vizsgálják.
2015. júl. 26. 23:35
25/29 anonim válasza:
Szerintem kerdezd meg hogy miert kell erre menned, aztan tűrd még két évig.
2015. júl. 28. 02:19
26/29 anonim válasza:
Itt ennyi fogyatékos van? Nem fogjátok fel, hogy ez egy orvosi vizsgálat, nem holmi perverzkedés? Sok mindent elárul egy "bugyi félrehúzás", például látja a doki, hogy nem szutykos, meg nem gombás! Majd amikor komolyan beteg leszel, és még végbélbe is benyúlnak, például vérnyomokat keresni, akkor is azon fogsz hisztizni, hogy miért kell pucérkodnod, vagy örülsz, hogy épp az értéktelen életedet mentik?
2015. szept. 5. 15:41
27/29 anonim válasza:
Mi lett végül?
2015. szept. 5. 16:49
28/29 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, mert nézze meg ha kell, csak olyan megalázónak tartom. Nem vagyok olyan kicsi, 12 éves vagyok. Nem lett semmi, ugyanaz a vizsgálat volt idén is.
2015. szept. 5. 17:15
29/29 anonim válasza:
26.
"megméri a súlyomat és magasságomat, megvizsgálja a szemem, lámpával, meg táblát kell olvasni, meg babos könyv, megmérik a vérnyomásomat, megnyomkodja a hasamat,"
Szerinted mi a francert kell levetkozni ezekhez a vizsgalatokhoz levetkozni bugyira?????
Teljesen felesleges
De meg a gerinc vizsgálathoz is felesleges levenni a nadrágot....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!