Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyának,...

Hogy mondjam meg anyának, hogy nekem ez a dolog kellemetlen és zavaró?

Figyelt kérdés
Kilenc éves korom óta minden évben elvisz egy éves kivizsgálásra. Most tizenkét éves vagyok. Nem örülök neki, mert szerintem a vizsgálatok nagyon megalázóak és az iskolában is csinálják. De anya szerint ez fontos és az én érdekem. Meg mindig azt mondogatja, hogy csak tizennégy éves koromig kell mennem. De már nagyon unom, minden évben ugyanazok a vizsgálatok.

2015. júl. 24. 10:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Nőgyógyásznàl a bugyit kell levenni, de pl szoknya maradhat és a póló is.

Amúgy bugyira vetkőzni nem olyan vészes, simán kibírható.

2015. júl. 24. 12:12
 12/29 anonim ***** válasza:
66%

Már megint a simán kibírható.

Neked igen. Én kiakadnék.

2015. júl. 24. 12:22
 13/29 A kérdező kommentje:
A vizsgálat úgy van, hogy le kell vetkőznöm bugyira (melltartót még nem hordok, mert nincs még akkora cicim) megméri a súlyomat és magasságomat, megvizsgálja a szemem, lámpával, meg táblát kell olvasni, meg babos könyv, megmérik a vérnyomásomat, megnyomkodja a hasamat, utána megméri a combjaim, hosszát átmérőjét. Fel kell állnom előrehajolnom akkor megnyomkodja a csípőmet, gerincemet, aztán szembe kell vele fordulnom és elhúzni oldalra a bugyimat, megmutatni a (...) meg belekukkant hátul is a bugyimba, megnézi a fenekemet.
2015. júl. 24. 12:46
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Na ebből a bugyi elhúzásra mondhatod azt, hogy NEM! Ha te ezt nem akarod, akkor nem kell beleegyezned! A többire azt mondom, hogy oké, ezt nekem is csinálták, ezek fontosabb vizsgálatok, de a nemiszerv megnézésére nyugodtan mondj nemet, 12 éves vagy, ez a te tested.
2015. júl. 24. 12:50
 15/29 A kérdező kommentje:
Mondtam egyszer, de anya rám szólt, hogy ne nyavalyogjak, hanem csináljam amit kell.
2015. júl. 24. 12:56
 16/29 anonim ***** válasza:
80%
Betegesen aggodik!Lazadj fel azon a szinten h te marpedig nem mesz el!hel kel ezt fognia!kesobb kellemetlenebb lesz!es nem fogja a kort se betartani.ne erdekeljen a kovetkezmeny!majd rajon!de eloszor beszelj vele
2015. júl. 24. 14:00
 17/29 anonim ***** válasza:
27%
Örülj, hogy törődik az egészségeddel és nem hanyagol el.
2015. júl. 24. 15:05
 18/29 anonim ***** válasza:
89%
sehogy, legközelebbi vizsgálatnál nem vetkőzöl és közlöd a dokival, hogy ne nyúljon hozzád és kész
2015. júl. 24. 20:25
 19/29 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyünk reggel kilencre.
2015. júl. 24. 20:43
 20/29 anonim ***** válasza:
88%

azt mondjuk nem értem, hogy a szemvizsgálathoz meg vérnyomásméréshez mi a fenéért kell levetkőzni?

Teljesen megértelek amúgy, nem csoda, ha az emberek utálnak orvoshoz járni, miért kell így megalázni a másikat?

2015. júl. 25. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!