Hogy békítsem ki anyát?
Figyelt kérdés
Anyával beültünk egy kajáldába. Ott anya nem kért enni, de evett az én kajámból, ami nem zavart, de megkérdeztem: "Neked miért nem vettünk sültkrumplit?"Nos ez elég rosszul jött ki, mert ez egy jó indulatú kérdés lett volna, bár tudom nem annak hangzik, és az a hab a tortán hogy sültkrumplit evett. De ez a kérdés valahogy így akart hangzani: Na egyél már valamit! Na azóta amióta ez megtörtént, azt mondta, hogy nem fogja fizetni a különórákat, meg az előkészítőt sem. Sőt középiskolától már semmit! Mit tegyek?14/F2015. júl. 24. 08:47
1/20 anonim válasza:
Komolyan ilyen aprosagert ilyet mondott az anyad?? Egy felnott???
3/20 A kérdező kommentje:
Igen felnőtt, csak úgy gondolja, hogy ennyi gondoskodás után nem ezt érdemli, ami igaz is, de akárhogy mondom neki, hogy jóindulatú kérdés volt, nem érdekli.
2015. júl. 24. 09:08
4/20 anonim válasza:
szerinetm valami felbosszanthatta és amiatt mondott ilyet. nem hiszem, hogy komolyan gondolta. a különórákat nem köteles fizetni, de vagy 18 éves korodig vagy az első szakmád/papírod megszerzéséig köteles eltartani(nem tudom már melyik)
szóval jogilag is helytelen lenne, hogy innentől nem fizeti a tankönyveket,osztálypénzt stb.
de mondom, szerintem idegességből mondta, de azért kérj bocsánatot.
5/20 A kérdező kommentje:
Attól is ideges lehetett, hogy szerinte a tesóm nem örül nekünk és valóban azt mondta hogy jogilag nem lenne helyes tart el, de én elég sok helyre járok a felvételi és a sport miatt amit innentől kezdve nem fog fizetni, csak ha magamnak fizetem.
2015. júl. 24. 09:27
6/20 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsánat: azt mondta hogy jogilag nem lenne helyes ezért tart el
2015. júl. 24. 09:28
7/20 anonim válasza:
Csak próbáld meg annyival hogy " bocsi anyu ha megbántottalak, úgy gondoltam hogy miért nem veszel te is egy sültkrumplit és együtt eszünk " blablabla szépduma. Lehet csak szar napja van/volt (munkahelyi stressz , napi gondok) vagy csak simán itt a piros mikulás.
8/20 anonim válasza:
Én még mindig nem értem a problémát! Ez például mit jelent?: "azt mondta hogy jogilag nem lenne helyes ezért tart el"
9/20 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy azt mondta, hogyha a tesóm hazajön akkor nagyon ki fog minket osztani, mert elege van abból, hogy semmit sem kap tőlünk. De én tisztelem és nem érti meg és ettől kész vagyok.
2015. júl. 24. 09:59
10/20 A kérdező kommentje:
A gyereket a gyámnak kell eltartartani. Jelen esetben ő az.
2015. júl. 24. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!