Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya hogy lehet ilyen...

Egy anya hogy lehet ilyen gonosz a lányával, hogy elmegy vele a nyaralásra?

Figyelt kérdés
Az iskolánkban szerveztek egy buszos nyaralást 5 naposat a Balatonra. 3 tanár plusz 40 diák (17-18 évesek) ment, de az egyik lány anyja kitalálta hogy ő is elmegy a nyaralásra és a lányával fog együtt aludni egy szobában. A tanárok is próbálták lebeszélni erről hogy eljöjjön mert rosszat tesz a lányának, de eljött. Elől ültek a buszon a lányával, a lányhoz az egész úton még a barátnői sem szóltak. Éjjel engedték a tanárok hogy oda menjünk ahova akarunk és ihattunk is, szegény csaj egyszer sem tarthatott velünk. Napközben meg strandolás volt, akkor is az anyjával volt végig a parton. Az anyja kedves nőnek tűnt, szerintem fel sem fogta mit csinál, de ez ekkor is a legnagyobb terror amit elkövethet egy 18 éves lány ellen.
2015. júl. 23. 13:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Anyukád eléggé buta,már ne is haragudj.Ha még 14 lenne a csaj,aztmondom oké,hiszen fiatal a lány.Na de 18 évesen?Mint ahogy írták,azzal nincs gond,hogy elment veletek,de ez a túlzott féltés..
2015. júl. 23. 14:31
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Ilyen buta nő mellett nehéz lehet felnőni.
2015. júl. 23. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

En tizenket eves fejjel aszondom nem ez nagyon nem jo!konyorgom egy tabor!egy anya menyen nyaralni a lanyaval ne taborba!enkem az akaszt ki ha nezik mit csinalok!ha a taborba akarna jonni ak menjen de en nem mek!

12\L

2015. júl. 23. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
3-as!! dehogynem van!! mondjuk az én ismerosom (volt barátnom) épp az anyját kérte fel, hogy menjen veluk az egyetemi kirándulásra...1 hétre Olaszországba....uber ciki
2015. júl. 23. 15:27
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Itt nem az a baj, hogy ciki. Ha valaki AKAR az anyukájával nyaralni, az nem ciki. Ha bárki rád erőlteti magát, az ciki.

És komolyan, nálunk 9 napos balatoni nyaralás volt minden évben, és a legfiatalabbak 3.-osok voltak. Általános iskola 3. osztályosok.

2015. júl. 23. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Tegnapi 14:31es vagyok.Mondja már meg nekem valaki,minek kellett lepontozni?Mi rosszat irtam a válaszomban?! Nektek ez jó,hogy amit láttok,lepontoztok?Idióták..(most 100% hogy ez is le lesz pontozva.)
2015. júl. 24. 12:39
 17/18 A kérdező kommentje:
én mindenkit felpontoztam kivéve azokat akik szerint kamukérdés és ilyen nem létezik...
2015. júl. 24. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Pedig van! Amikor a kislányom alsós volt, eleinte az év végi kirándulásokra mehettek hozzátartozók. Elsőben anyummal mentünk ketten, másodikban már csak anyukám ment, én dolgoztam. Harmadikban és negyedikben már erdei iskola volt, de a negyedikes erdei iskolánál az utolsó 2 napra lemehettek a szülők is.
2016. aug. 3. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!