A szüleim mindenhova jönni akarnak, mit tegyek?
Egy 16 éves fiú vagyok.
Tudni kell rólam hogy eléggé otthonülős vagyok.
Mikor ki szeretnék mozdulni valahova pl: egyedul megnezni egy mozit vagy elmenni strandra lányokkal ismerkedni akkor velem akarnak jönni vagy együtt megyünk el (ugyan az) ha "Én megyek akkor miért ne jöhetne az egész család?" alapon.
Ez mát addig fajult hogy már sehova sem megyek hanem csak egész nap otthon fekszem.
Így inkább már fel sem hozom nekik hogy el szeretnék menni EGYEDÜL strandra mert az lenne a válasz: Majd elmegyünk, családi jeggyel jobban kijövünk stb.
Oké értem hogy ők is szeretnének még élményeket szerezni és szeretnének velen lenni ezert meg is esik rajtuk a szívem és akkor utána mondom hogy:Jó menjünk...
Itt van példának a Morningshow kitelepülés.
Nagyon szerettem volna egyedül elmenni mert imádom őket
2. Meg szerettem volna lányokkal ismerkedni.
Erre mi lett a vége? Jött anyám is és a hugomat kivette 1 napra az iskolából hogy jöjjön ő is... Nagyon jó..
Ha ilyen ingyenes koncertre szeretnék mennk egyedül akkor ők is jönnek mert ők is szeretnének zenét hallgatni.
Így hogy az életbe lesz barátnőm? :( Alig mozdulok ki, de ha szeretnék akkor jonnek velem. Most is itt vagyunk a Balatonon és nem merek lemenni egyedül a partra lányokkal beszélgetni mert tuti hogy egyből az lenne: Várj mi is megyünk vagy az hogy ne menj már... Majd később megyünk.
Megbeszélni nem merem mert az lenne a kifogás hogy: baj hogy veled akarunk lenni vagy hogy mi is akarunk strandolni? Így persze hogy megesik rajtuk a szívem, de így egyedül fogok maradni ha nem tudok ismerkedni mert ott vannak ők is. :(
Mitévő legyek?
16/f
Ezért is az szeretnének velem lenni hogy velem lehessenek*
Bocsánat ez értelmetlen volt.
Nemigazán.
Talán ez is lehet a baj.
Nekik megvan a kis komfortzónájuk és velem szeretnének kimozdulni.
Kezdek rájönni hogy miért szeretnének ennyit velem lenni.
Egyedül csak anyám az aki szokott járkálni a barátnőivel csavarogni.
Köszönöm a válaszokat.
Kezdek más dolgokra is rábukkani.
Lehet hogy a szüleimnek kell a társaság hogy ne rajtam keresztül keressék az élményeket.
Valahova el kellene menniük kettesben.
Lehet hogy nem ez az oka,de tényleg valahol itt kell keresgélni.
Ez volt a legjobban segítő kérdés amit feltettem :))
Szeretnék bocsánatot kerni a sok nyavajgásért!
13-as
Teljesen igazad van.
Talán eddig nem láttam át ezt az egész helyzetet hogy én jó helyzetben vagyok.
Nem az a baj hogy szeretnek....azt teljes mértékben elfogadom, de akármennyire is jó egyszer el kell kezdenem megtanulni a nagy élethez a dolgokat ami azzal jár hogy nem szabad mindent megcsinálniuk helyettem és velem jönniük mert ez csak önállótlansághoz fog vezetni és így nem tudok elhelyezkedni és nagykoromban is nehezen fogok találni valakit ha most nem gyakorolhatom az ismerkedést.
.
16 evesen en tudod mit csinaltam. Megmondtam otthon hogy elmegyek, majd jovok.
Ennyi, nem mondtam el hogy hova, kivel, miert. Az volt az elvaras a szulok reszerol hogy ne tul keson erjek haza. Iskolaidoben 7-8 korul mar otthon voltam, hetvegen meg szunetben meg 9-10 ora fele.
Megis miert kell elmondanod otthon az osszes programod, terved az utolso apro reszletig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!