Nem tudom hogy mit csináljak. Apa megcsalja anyát és fogalmam sincs most mi lesz. Mit csináljak? 15/L
Figyelt kérdés
Az egész azzal kezdődött hogy már régebb óta sejtettem hogy valami nincs rendben a kapcsolatukban, mivel apa mindig eljárt itthonról estenként meg hétvégénként. Nem gondoltam volna hogy nővel találkozgat úgyhogy nem is foglalkoztam vele. A mai nap elment itthonról mindenki és apa itt hagyta a telefonját. Találtam egy beszélgetést egy nővel amiben olyan dolgok voltak hogy szeretik egymást, csókolozni akarnak/ már csinálták sőt a nő pár hónapja azt hitte teherbe esett apától. Fogalmam sincs mit csináljak mit mondjak nekik, hogy közöljem anyával, hogy közöljem a bátyámmal, vagy hogy mit mondjak apának... Kétségbe vagyok esve.. Kérlek olyanok válaszoljanak akik átélték ezt a helyzetet.2015. júl. 19. 22:42
11/11 anonim válasza:
Itt az ideje kérni pár új cuccot a szobádba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!