jól van na! ne bántsátok már! Nem tudjuk, hogy hány éves a kérdező! És lehet, hogy igenis "SOKKOLTA" a látvány,mert számított a dologra :D Én is meglepődnék, ha látnám a szüleimet szex közben. Miért, ti nem? egyébként is a kérdés az volt, hogy velünk történt e ilyen. Nos kedves kérdező, velem nem és szerintem már nem is fog,mert már egy ideje nem a szüleimmel élek.
2015. júl. 19. 09:08
12/19 anonim válasza:
Vegulis mi zavart? Az ostor, vagy a szajpecek?
2015. júl. 19. 10:02
13/19 anonim válasza:
szerinted mennyi idôs lehet, ha az volt az első, hogy sokkban bekapcsolja a gépet, majd ide kérdést írjon ki?
2015. júl. 19. 10:05
14/19 anonim válasza:
tizenhármas: jó kérdés...nálad a pont...:-)
a kérdezőnek írnám, hogy neveletlen...de nem írom..a szülei a hibásak..nem tanították meg, hogy kopogjon, és várja meg hogy szabad..aztán felelőtlenek, mert nem zárják az ajtót..
most mi lesz a kérdezővel? sokkos állapotban hogy fog a szerelmére gondolni?
mellesleg vannak népek,ahol egy helyiségben él a család, mindenki összefekszik mindenkivel...azok nem ismerik a sokk intézményét.
még egy pár év, és a szörnyen megrázó élményből nem lesz még elék sem..ha megtudja a kérdező, mi az a tesztoszteron..
2015. júl. 19. 11:11
15/19 anonim válasza:
Nem, de régen, amikor egy szobában aludtunk, egyik reggel véletlenül rájuk néztem, amikor épp smároltak és brrrrrr, örökre beleégett a retinámba.:(
2015. júl. 19. 15:22
16/19 anonim válasza:
tudjátok ez a XI.-század és 10-11 évesek is vannak itt,de nekem nem érdekem a vita :) 11-es voltam
2015. júl. 20. 09:28
17/19 anonim válasza:
Igen, esett meg velem. Nem is egyszer :D
Volt, hogy 1x aktus közben , 12-13 évesen ( nem vettek észre, lesült volna a bőr a képemről) és 2x, hogy tök véletlenül utána. 11 és 19 évesen.
Nem különösebben rázott meg, ha élek én és a tesóm is, nyilván szexelnek :)
2015. júl. 20. 13:07
18/19 anonim válasza:
őt a gólya hozta.
2015. júl. 24. 19:06
19/19 anonim válasza:
" Én is meglepődnék, ha látnám a szüleimet szex közben. Miért, ti nem?"
Mindenki meglepődne, akárkit is látna szex közben :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!