A lánya annyi idős, mint én. Hogy viselkedjek vele? Mennyire lesz kínos az első találkozás?
Figyelt kérdés
Közvetettem ismerjük is egymást, van pár közös barátunk, barátnőnk. De azt még nem tudja, hogy szeptembertől összeköltözöm az apjával és hogy együtt vagyunk régebb óta.
És a párom szeretné, ha hivatalosan is megismerkednék a lányával. Július végén lesz a szülinapja és szeretné, ha az ebéden én is ott lennék...
De félek picit, nem tudom, mit várjak ettől.
2015. júl. 18. 18:31
31/33 anonim válasza:
#30, hát jöjjön... ez egy demokrácia, mindenki olyan agyamentséget beszél, amilyent akar:)))
32/33 anonim válasza:
Az első találkozás szerintem mindenképp kínos lesz.
Akármennyire laza a lány, ezt a dolgot egy kicsit emészteni kell.
33/33 anonim válasza:
Vagy ugyanannyira lehet kellemes meglepetés is a lánynak, hogy nem egy rajta esetleg még anyáskodni akaró anyja-korabeli nőt ismer meg, hanem egy vele egykorú lányt.
Kiszámíthatatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!