Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lánya annyi idős, mint én....

A lánya annyi idős, mint én. Hogy viselkedjek vele? Mennyire lesz kínos az első találkozás?

Figyelt kérdés

Közvetettem ismerjük is egymást, van pár közös barátunk, barátnőnk. De azt még nem tudja, hogy szeptembertől összeköltözöm az apjával és hogy együtt vagyunk régebb óta.

És a párom szeretné, ha hivatalosan is megismerkednék a lányával. Július végén lesz a szülinapja és szeretné, ha az ebéden én is ott lennék...

De félek picit, nem tudom, mit várjak ettől.

2015. júl. 18. 18:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
78%
XDD lehet legjobb barátnők lesztek, eggyütt mentek bulizin meg ilyenek xD nézd a jó oldalát
2015. júl. 18. 19:25
 12/33 piriiiii ***** válasza:
70%

Naivak vagytok... Miért elképzelhetetlen, hogy egy 18 éves és egy 42 éves ember között legyen valami, a levegőn túl?

Oké, vannak fura dolgok itt gyken, de azért minden ne legyen már kamu, te jóóóóóóóó ég. :D

2015. júl. 18. 19:28
 13/33 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, nem látom ezt a helyzetet veszélyesnek, ha az apja ilyen, valszeg a lánya sem egy vaskalapos kőkonzi.. és nem is 12 éves kiskamasz, hogy mindenen besértődjön...

Gondolom, nem az "anyja" akarsz lenni:))) - barátnők simán lehettek...

2015. júl. 18. 19:57
 14/33 anonim ***** válasza:
79%

Szia, szerintem minden attól függ, mennyire vagytok nyitottak és hogy álltok a dologhoz.

Személyes tapasztalatom van a témában, apumnak volt egy velem majdnem egykorú barátnője, mi jóban voltunk, pedig nagyon különbözőek voltunk. Volt hogy így 3-an éltünk együtt. Én akkoriban egyetemre jártam, ő dolgozott egy gyárban. Volt hogy együtt iszogattunk, mikor én az egyetemtől ő meg a melótól volt nagyon ko.

Egyébként egyetlen fontos tanácsot had adjak: Soha semmilyen körülmények között se próbálj meg "anyaszerepet" felvenni vele szemben. Attól hogy az apukája párja vagy még nem fog "anyaként" tekinteni rád, és ezt ne is várd. Inkább egy barátnői kapcsolat alakulhat ki, ha mindketten nyitottak vagytok rá.

2015. júl. 18. 20:00
 15/33 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem jobb lenne nem ilyen ünnepségeken bemutatnia téged, hanem vmi random szimpla napon... azért gondoljatok bele, összejönnek, hogy apu szülinapját megünnepeljék (ugye apukádé, és nem a csajé? úgy még gázabb), erre az lesz a téma, hogy apuci egy alig nagykorú csajjal van... elég necces. Nem arra mennek oda.

Sztem jobb lenne picit később. Inkább vigyen haza akkor, amikor a lánya otthon van, és ne legyen nagybejelentés-szaga, legyetek természetesek. És lehetőleg ne p.csaszoknyában, kivágott pólóban menj.

2015. júl. 18. 20:00
 16/33 anonim ***** válasza:
28%
Itt nem arról va
2015. júl. 18. 20:15
 17/33 anonim ***** válasza:
14%
Itt nem arról van szó,hogy elképzelhetetlen,hanem egy 18 évesnek,hogyan van gusztusa egy 40.-es pasihoz.
2015. júl. 18. 20:16
 18/33 anonim ***** válasza:
67%
#17, tudod, vannak akiknek pl. a vállon felüli dolgok fontosabbak, mint a kockahas...
2015. júl. 18. 20:33
 19/33 anonim ***** válasza:
50%

Szóval egy negyvenes pasi kikezdett egy 17 éves lánnyal.

Tuti van valami terheltsége.

2015. júl. 18. 20:57
 20/33 anonim ***** válasza:
63%

Miért lenne kamu? Vén kecske is megnyalja a sót (ha van rá lehetősége :P)!

A férfiember már csak ilyen :D

2015. júl. 18. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!