A lánya annyi idős, mint én. Hogy viselkedjek vele? Mennyire lesz kínos az első találkozás?
Közvetettem ismerjük is egymást, van pár közös barátunk, barátnőnk. De azt még nem tudja, hogy szeptembertől összeköltözöm az apjával és hogy együtt vagyunk régebb óta.
És a párom szeretné, ha hivatalosan is megismerkednék a lányával. Július végén lesz a szülinapja és szeretné, ha az ebéden én is ott lennék...
De félek picit, nem tudom, mit várjak ettől.
17 évese korom ota a 40-es férfiak vonzanak!! gusztus??? nekem pl. sose volt gusztusom 20-22 éves csiribiri bu.z.i fiucskához.
igy 34 évesen is a legszebb férfikornak tartom a 40-50 kozottit. :)
"A 25+ nők normálisabbja rég foglalt, egy apának valót kereső ketyegő biológiai órájú ősanyucikánál meg a remeteség is jobb... tudom, mert én is átéltem ezt a szitut, igaz, az én párom csak 15 évvel fiatalabb - anno 17/33 voltunk."
Miért kéne egy gyerekes pasinak a ketyegő biológiai órával foglalkozni? Gyereket akar még? A 18 éves fog neki szülni?
A 25+osok nők között is bőven van, akinek véget ér egy kapcsolata, 30-asok között meg rengeteg gyönyörű, vidám, értelmes nő akad.
Mondom én ezt 21 évesen, aki messze van még a "ketyegéstől", de talán nem Jared Letoval kéne példálózni, aki egyedülálló genetikával rendelkezik. A többi linkelt pasi öreg, kiégett és undorító, s nagyon szánalmas, hogy a saját korosztályukban nem találnak szellemi partnert.
#24 "Miért kéne egy gyerekes pasinak a ketyegő biológiai órával foglalkozni? Gyereket akar még?" - vagy tán pont azt nem akarja, hogy minden ekörül forogjon, minden beszélgetés erről szóljon.... erre gondoltál már?
"A többi linkelt pasi öreg, kiégett és undorító, s nagyon szánalmas, hogy a saját korosztályukban nem találnak szellemi partnert." - nézd, neked is jogod van a véleményedhez, ahogy másoknak is ahhoz, hogy a saját értékrendjük, igényeik és preferenciáik alapján válasszanak párt...
" #17, tudod, vannak akiknek pl. a vállon felüli dolgok fontosabbak, mint a kockahas..."
Szentigaz, úgy hívják hogy pénztárca. :) Akkor szokott jönni ez a nagy és őszinte szerelem. Hülye lenne egy pasi ha ezt nem használná ki.
27-es: a sivár cinizmusod érlelje meg a maga gyümölcsét. Kapd érte jutalmul azt a életet, amelyet érdemelsz.
Általánosságban pedig: a szerelmeknek, vonzalmaknak nincs koruk: az ember nem csak test, személyiség, szellem és érzelem. Évtizedekkel idősebb nő és férfi is szerethet fiatalabbat, fiatalabb pedig idősebbet, csak emberként kell közelíteni a másikat.
#27, komolyan sajnállak, ha neked csak ilyen tapasztalat jutott... én is igen vonzó lehettem anyagilag anno a páromnak, mint munkanélküli, aki időnként a járda mellől szedi a dekket:)
De tudod mit, ez pont így a jó, én aztán 100%-ban biztos lehetek benne, hogy nem a pénzemért...:)))
A többiek reakcióira meg annyit, hogy én őszintén remélem, hogy soha nem fogok eljutni a szánalmasságnak arra a szintjére, hogy mások boldogságát, működő kapcsolatát húzzam le... valszeg tudat alatti kanárisárga irigységből.
#
29, akkor most jön a szöveg, hogy kihasználtad a naiv kislányt :Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!