Mi a francot csináljak?
Ez a vallásosság nem vonatkozik apádnál a megcsalásra? marha érdekes felfogása lehet. Anyukád meg meggebed a munkába. Inkább a gyerekek igyák meg a levét mindennek.
Elég felnőttnek érezlek, hogy magad is tudod a kérdésedre a választ. Tedd azt, amit a szíved diktál, ne félj.
Anyukád szemszögéből nézd a dolgot. Van egy férje, aki (lehet, hogy) megcsalja. Illetve van egy gyereke, aki tud erről. Szerinted anyukádnak hogy esne, ha végül mégis valahogy kiderülne a dolog (nem általad) és azt is megtudná, hogy te is tudtad?!
Sajnos én is voltam ilyen helyzetben, az én apám a szemem láttára csalta meg anyukámat. Én elmondtam anyának, aki el is vált apámtól és azóta is hálás azért, hogy volt bátorságom elmesélni neki.
Tehát kijöttél a konyhából, láttad hogy szexpartnerkeresőn ír és azt is hogy mit. Nem mondom jó szemed van!
Ha elmondod úgysem lesz már nyoma, hiszen ahogy mondtad neki kitörölte. Utána viszont meglátod milyen lesz a kapcsolatod az apáddal, szerintem napi szinten kapod majd a legdurvább szívatásokat, örülhetsz ha nem kapsz pár taslit is mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!