Miért ilyen apám? (Többi lent)
Először is hány évesek vagytok? A szüleid elváltak hivatalosan is, vagy csak lelécelt apukád? Ha megtörtént a válás, és nem vagytok nagykorúak, kötelező lenne a gyerektartás, ami nem lenne neki olyan nehéz a fantasztikus életéből.
Amúgy meg nem is értem, minek mész hozzá. Az ilyennel meg kell szüntetni a kapcsolatot.
Hát fgyelj...velem is hasonlo volt a helyzet 3 éve.
Amit tudok javasolni maradj higgadt,ha apád így döntött akkor nem szerette anyukádat igazán.Igy talán jobb mindkettotoknek.15\F
Haerdekel a sztorim irj privit
Apám detto ugyanez válás ota eltelt. 13ev.2x lattam kb 20percre."boven eleg is"
Nalunk is ez vol apám penzel lepet le..hugom7 eves volt.
Nem volt mit enni,telen tüzelő nélkül.meg a viz is megfagyott nálunk..... áram nélkül voltunk..kozep iskolát sem tudtam befejezni stb...
Apám ügyvédet fizetet"sok mulot a biron" az lett hogy., haz a mienk cserében apám nem fizet gyerek.t."megjegyzem apám főnök volt főnök mai napig"es nem zavarta hoogy ehezunk stb...de ő Gucci ruhában jart!
Nálam apám lépett le 7 éves koromban egy exrákos nőhöz, mert fenyegette apámat, hogy megöli magát, ha nem megy hozzá apám (valami ilyesmi volt).
Azóta apám élete kész nyomor, havonta más nője van, 40 ezret keres, állami lakásban él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!