Hogyan vegyem rá anyukámat?
Na szóval.
16 éves lány vagyok, nem drogozok, nem cigizek, nem alkoholizálok, nem járok el csavarogni és rendesen tanulok. Néhány ismerősömnek mindenszínű haja van, tetoválása, piercingje, pedig velem egykorúak. A szüleik úgy állnak ehhez, hogy "hagyom a gyereket kibontakozni". Igaz, van 2 fültágítóm, de az is csak azért mert nem kell szülői beleegyezés, és nem egy hatalmas méretű tágítóról van szó. Egyszer felhoztam anyukámnak ezt a piercing témát és hallani sem akar róla. Azt monda, hogy amint 18 leszek úgy csúnyíthatom el magamat ahogy akarom, de addig nem, meg hogy a piercing nyomot hagy. Nem arcra szeretném piercinget, hanem az ínyfékembe. Másnéven smiley piercinget, ami azért kapta ezt a nevet, mert csak akkor látszik, ha mosolygok (vagy vicsorítok stb.). Szóval nem is lenne feltűnő helyen, arról nem is beszélve, hogy ezt a piercinget bármikor kilehet venni, anélkül, hogy látszólagosan nyomot hagyna. Mint tudjuk, szülői engedéllyel vagy jelenléttel 16 éves kortól lehetséges a piercing.
Tippek, hogy hogyan vegyem rá arra, hogy beleegyezzen?
En 17 evesen tetovalast akartam,Hala az egnek anyukam nem engedte.Most nagyon hálás vagyok neki érte,mert nagy butaság lett volna:)
Kérlek,a saját érdekedben várj még ezzel és gondolkodj picit rajta!
Tudom hogy nehéz ha egyszer nagyon szeretnéd,de remélem sikerül lebeszélnünk.Illetve,remélem hogy szót fogadsz anyukádnak!
Teh jó isten... Az hogy néz ki? Pont az ínyfékbe, miért nem inkább has piercinget csináltatsz ?
Az szerintem sokkal szexibb egy lánynak !!!
#12 Ez nagyon ismerős :D csak én 15 évesen akartam tetkót, de áldom a szüleimet hogy pont azt és pont akkor ne engedték, most nagyon bánnám.
Ne aggódj, Kérdező, én is nehéz helyzetben vagyok/voltam ilyen téren (mindig is piercinges voltam inkább, de az nagyon) :)) mikor sokáig nem jutottunk egyről a kettőre egymással Anyukámmal, akkor kompromisszumot kötöttünk. Megígértem Neki hogy csak a fülembe szeretnék, de oda bárhova és az Ő kedvéért az arcomba egyet sem (mondjuk, így is nehezen, mert Ő az ilyesmit sehogy sem szereti). Most hamarosan 18 vagyok és úgy érzem, jó is hogy pl. a számba nem szúrattam vagy az orromba.
Ne értsd félre, ezzel nem Téged szerettelek volna lebeszélni, csak a kompromisszumos példát szerettem volna felhozni. Meggyőzni nem tudod, hogy tetsszen Neki, de talán megegyezni meg lehet, ahogy mi is meg tudtunk. Én mindig leültettem és kitárgyaltam Vele, megmutatta Neki képeken... amúgy szerintem, a smile piercing nem vészes (igaz, én minden piercinget gyönyörűnek találok, de most megpróbálom más szemszögből). Tulajdonképpen, csak alkalmanként látszik, mikor mosolyogsz. Egy nyelvpiercing is látszik ha pl beszélsz de az sem zavaró. Szádban van, gyorsan gyógyul. Vigyázni minden piercingre kell, tehát nem egy ördögi dolog ;)) nem lehet, ha kicsit leülsz Vele megbeszélni és ezeket elmondod Neki, kicsit enyhül? Megbarátkoztathatnád Vele, amennyire lehet. Látja majd hogy Neked ez tényleg nagyon kell. Meg, ahogy írtad, Ők olyan szülők, akik hagynának kibontakozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!