Fogadjam el, hogy az anyám meghalt? (pedig még él)
Nincsenek rokonai, miután apám elvált tőle velem élt egy ideig, de megőrült, feljelentett, kiutasított a lakásból, kisebbségiekkel kezdett el barátkozni.
A cuccaim nagyját el tudtam hozni a barátnőmhöz, de a maradékot (nagyon fontos, kedves emlékeket, holmikat) egyszerűen kidobálta. A szobámba egy kisebbségi lány költözött be, a lakás el van adósítva.
Még rendőrökkel sem enged már be. Mindent próbáltam.
A kapcsolatunk mondhatni nagyon rossz. Haláláig mellette lesznek a kisebbségiek (írnám én másképp is, de kimoderálnák a kérdést) utána pedig valószínűleg a hálából rájuk írt, vagy kikényszerített eltartási szerződést libegtetve megpróbálnának lelépni a lakás másik felével.
Én nem vagyok tulajdonos anyám tulajdonképpen azt csinál amit akar, már rég elköltöztem, feldolgoztam személyes holmim elvesztését, csak anyám "halálát" nem tudom még.
Mert biztos vagyok benne, hogy ilyen helyzetben haláláig nem fogom látni. bárhogy megyek át hozzá azzal köszönt, hogy takarodjak innen bíróságilag ki vagyok utasítva.
Egyébként semmit sem tettem. Megőrült (már akkor sem volt teljesen ép amikor apámat elküldte) majd a kisebbségiek azzal tömték a fejét, hogy én meg akarom ölni, hogy elvegyem a lakását.
Utána kezdődött az ámokfutás profi segítséggel (mindenben mögötte álltak)
ÁLlítólag annyira félnek a bosszúmtól, hogy a legutóbbi bírósági ügynél az is kiderült, hogy megváltoztatta a nevét az egyik személy aki benne van a dologban.
Semmit sem lehet tenni mert anyám szabad akaratából döntött úgy, hogy ezt teszi.
Próbáltuk gondnokság alá helyeztetni de attól csak még jobban kiakadt még kevésbé akart már velem kapcsolatban állni.
Egyébként nekem meggyőződésem, hogy ez egy mentálisan gyenge, kihasználható emberekre szakosodott pitiáner bűnbanda, de nem tudok ellenük fellépni, mert amit tesznek nem illegális.
Sőt, úgy áll a helyzet, hogy hazugsággal fel is jelentett az egyik kisebbségi és nekem kellett bíróság elé állnom garázdaság vádjával.
Utolsó, b@s.zd meg 21 éves vagyok...
Még tanulok...
örülnék ha nem parasztoznál le. remélem neked nem kellett a felnőttkorod hajnalát ilyen borzalmakkal együtt leélned, mert elhiheted, hogy nem egy éve tart ez a borzalom.
Köszönöm a tanácsokat!
Nem is gondoltam az adósság öröklésre, mindenképp utána nézek, ha kell ügyvéddel a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!