Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem beszél velem, mert...

Apám nem beszél velem, mert megváltoztattam a továbbtanulási sorrendet a felvi.hu-n. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 11:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%

j" itt van már egy válaszoló aki szerint csak az orvosi és műszaki karok érnek"

Hiába vered magad, nem ők azok, akik a munkanélküliben tolonganak.

Jó lenne valóban leírni a két szakot..

2015. júl. 9. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
Verjed magad te, neked se lehet valami jó munkád ha otthon ülsz és gyakorizol. :)
2015. júl. 9. 13:28
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem hagyd, majd megbékél. Én behódoltam a szülők kívánságának, mérnök szakra mentem és helyben a történelem helyett, amit levéltárosi vagy könyvtár szakirány akartam folytatni, mert szerintük hülyeség. Így most van egy mérnök diplomám, amiért megszenvedtem, mert eszem volt hozzá de marhára nem érdekelt. Ráadásul mivel helyben maradtam vidéki egyetemen szereztem, amit sok nagyon cég lenéz és inkább felveszi a pestit, a kisebbek meg ugyanannyi bért ajánlanak mintha elmennék árufeltöltőnek a tescoba, csak épp 12 órára és nagyobb felelősségért. Tehát most lényegében ugyanott vagyok egy olyan diplomával, amit csak a szüleim kívánsága miatt csináltam mintha arra jelentkeztem volna ami érdekel, ugyanúgy munkanélküli vagyok csak ha szakmában helyezkedek el itt a kevés fizetés mellé nagy adag stressz is jár. :) Ma már tudom hogy hülye voltam, 18 évesen még nem gondoltam át.
2015. júl. 9. 16:47
 14/20 anonim ***** válasza:
15%

Jaaaj és szerinted ezt a kajlit bárki beveszi, amit itt összehordtál?

Látszik, hogy semmi nem igaz belőle.

Egyáltalán meg tudod nevezni az iskolát és a pontos szakot?

2015. júl. 9. 20:54
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem lényegtelen, hogy milyen szakokról van szó. Az én apám is hasonlót csinált, mert nem akartam arra a szakra menni, amire ő küldött, mert szerinte csak az ér valamit. Egyáltalán nem érdekelt az az irány, és semmi eszem nem is volt hozzá. Azt mondta, ha nem oda megyek, akkor menjek el dolgozni. De én maradtam a választásomnál, és bár majd akkor dől el véglegesen, hogy jól döntöttem-e, ha végzek vele és munkába állok, de eddig úgy tűnik, valóban ez az én pályám. Szeretem, jó vagyok belőle és már a későbbiekre nézve is felajánlotta a segítségét egy tanár. Szóval ne foglalkozz vele, ez a te életed, a te döntésed, éld úgy, ahogy te szeretnéd, mert különben nagyon megbánhatod.
2015. júl. 9. 22:26
 16/20 anonim ***** válasza:
3%

# 13

Kamu.

2015. júl. 9. 22:32
 17/20 A kérdező kommentje:

Attól még, hogy egész nap nem jelentkeztem, mert nem értem rá, még nem jelenti azt, hogy kamu az egész.

Szerencsére ma reggel már szólt hozzám, azt mondta, jó reggelt (IGEN, mi ilyen korán kelünk), úgyhogy túlreagáltam

Szakot nem mondok, de az a lényeg, hogy mindkét szak ugyanolyan irányú. Apánál nem az volt a szempont, hogy mit tanulok, hanem hogy hol. (Ne menjek el a városból)

2015. júl. 10. 06:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, én anno a gimiket írtam át, hónapokig nem beszélt velem. Beletörődött, majd belátta, hogy nem lett volna igaza.
2015. júl. 10. 22:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Lehet még változtatni?
2015. júl. 16. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:
nem.1x lehetett és a határidő is lejárt
2015. júl. 17. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!