Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy bátyám semmit nem csinál. Szó szerint. Na jó azon kívül hogy eszik iszik stb.

Nemrég költöztünk el, van mit csinálni a házon minden nap, de neki soha nem jut eszébe hogy bármiben segítsen. SOHA SEMMIBEN.

Reggel felkel, cigi aztán gépezik estig.

Elnézi hogy én meg anya takarítunk mosunk főzünk stb ő pedig lézeng egész nap. Anyukámtól se várhatom el, hogy mindent ő csináljon mert napi 12 órát dolgozik + az utazás..

Ha valamit mondok neki, hogy csinálja meg, akkor megcsinálja, de sajnos úgy, hogy utána nekem is meg kell csinálnom még egyszer, mert az olyan is... :(

Egyszerűen nem érdekli semmi. Se barátnő (úgy tudom soha nem volt neki), se barátok. Soha nem megy sehova. Legtöbbször a boltba se képes elmenni ha megkérem, a munkáról ne is beszéljünk.

Sajnos tudom hogy anya "kényeztette" el.. ezzel tisztába vagyok.. De mit lehetne vele kezdeni?

Komolyan már agyvérzést kapok, hogy minden nap özön dolgom van és sosincs időm semmire, mert úgy is megcsinálom pl a takarítást mert nem fogom elnézni hogy anya csinálja vagy hogy ne legyen tisztaság..

21 L

2015. júl. 7. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Amíg oda nem költözik hozzád a barátod,addig semmit. :(

Utánna ő nevelő célzattal hívhatja segíteni a ház körüli teendők ellátására,és egyből szólhat neki,hogy ezt ne így,vagy úgy csinálja,mert nem lesz jó.

Vagy anyud párja. Ugyanaz.

2015. júl. 7. 16:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Anya elvált. Jelenleg nincs senkije.

A barátom pedig külön szeretne költözni, ketten, de én ettől is tartok, mert tudom hogy akkor anyának kell mindent csinálni egyedül.

2015. júl. 7. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ITT egyedül az ANYÁNAK lenne joga szólni, sem a barátodnak, sem anyukád esetleges párjának nem, ök ugyanis nem tartoznak a családba, és semmi közk a bátyádhoz.

Ha anyukádnak ez megfelel, akkor az az ö dolga, ha nem teszik neki, akkor meg szóljon ö.

2015. júl. 7. 16:53
 4/8 anonim válasza:
36%
Ha anyukád sorsát ennyire a szíveden viseled, akkor a bátyádét miért nem? SZerinted miért nem volt még soha barátnője, miért nincsenek barátai, miért nem megy sehová? Ezekre kellene inkább választ találni, mert ez így nyilván nem mehet sokáig, előbb utóbb nem jó vége lesz.
2015. júl. 7. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de egy 22 v menyi a bátyád már nem fogod tudni megváltoztatni.

Minden esetre állást még kereshetne értségivel is felveszik v hová az csak van neki.

A nős témával meg ne kínozd mert 1 agyvérzést kap és 2 semmin nem válltortana, 3 az ilyen emberek számára felesleges.

2015. júl. 7. 17:52
 6/8 anonim válasza:
36%
Miért ne tudná megváltoztatni? Az ember bármikor képes lehet a változásra, csak meg kell találni az okát annak, hogy miért ilyen és azon változtatni kell. Persze vannak olyanok akik nem tudnak változni, pl. egy szociopata sosem fog megváltozni, de egy antiszociális személy, mint amilyen a kérdező bátyja, még meg tudhat változni.
2015. júl. 7. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Húzd ki a netkábelt.
2015. júl. 7. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyukadnak le kell vele ulni es megbeszelni. Megertetni vele, hogy az nem normalis, hogy se suliba nem jar, se dolgozni, egesz nap otthon ul es a hazimunkaban sem segit...megis mit var az elettol? Szoktal vele beszelgetni neha, ismered ot? Van valami lelki problemaja ami visszatartja?
2015. júl. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!