Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van ilyen hogy az édesanya...

Van ilyen hogy az édesanya becsaphatja az óvodáskoru gyerekét?

Figyelt kérdés
Pl: Ha az édesanya elmegy strandra akkor a gyerekének azt mondja hogy dolgozni megy
2015. júl. 7. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Miért baj ha strandra megy?

Nem akarsz vigyázni a gyerekedre vagy az zavar, hogy közben a gyerek az óvodában volt? ha elvált vagy akkor honnan tudod jelen pillanatban hol van/volt az ex nejed?

2015. júl. 7. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:
39%

Attol fugg, hogy a gyerek szokott-e strandra jarni vagy akarhova ahol jolerzi magat mert ha nem akkor ez nem fair. Oke, h anyuka is pihenni akar neha de a kisgyerek legyen az elso. Szerintem.

En hallottam olyan sztorit ahol a 30+ eves anyuka otthonhagyta a 4-10 eves gyerekeit az apjukkal o meg elmeny nyaralni egy hetig a tengerpartra....Hozzateszem, a gyerekek az osztalykirandulasra sem tudtak elmenni mert nem volt ra penz (bezzeg anyu nyaralasara igen). Szoval ez azert nagyon nem anyahoz illo viselkedes.

2015. júl. 7. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Ejj már!

És mi a helyzet azzal, amikor apuka mondja azt, hogy dolgozik, közben meg barátnőcskéjét nyaraltatja teszem azt.

2015. júl. 7. 22:26
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Amondó vagyok, hogy a felnőtteknek is megjár a pihenés, ha gyerekkel megy, akkor már nem az, mert "anyu meleg vaaaan, anyu fagyit akarooook, ide menjünk, oda menjünk" meg ugye egy strandon extrán kell figyelni a gyerkőcre. Ha felnőttekkel megy pl munkatársakkal (és nem pasizni), és a gyerek jó helyen van, akkor ennyi kegyes hazugság belefér. Majd a hétvégén elviszi a gyereket is.
2015. júl. 8. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:
érdekes látni, hogy az itteni szülők nagy többségének teljesen belefér hogy hazudjanak a gyereküknek. Gondolom akkor se lesznek majd kiakadva ha a gyerek hazudik kamasz korában, hisz tőlük tanulta. Na most elkezdem nem bízni a szüleimben, vajon hányszor hazudhattak nekem?
2015. júl. 8. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!