Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van ilyen hogy az édesanya...

Van ilyen hogy az édesanya becsaphatja az óvodáskoru gyerekét?

Figyelt kérdés
Pl: Ha az édesanya elmegy strandra akkor a gyerekének azt mondja hogy dolgozni megy
2015. júl. 7. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne létezhetne ilyen?
2015. júl. 7. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Persze.Anyának is jár a pihenés,kikapcsolódás.Ha kerek perec megmondaná,hogy hová megy,a gyerek is menni akarna,és az már nem pihenés.
2015. júl. 7. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
sajnos biztos vannak ilyen nők, de mivel ezt tanulja tőlük a gyerek, majd visszakapják kamasz korában.
2015. júl. 7. 15:55
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
simán mondanám ezt neki,ha pl. nem tudnám őt is vinni,mert teszem azt kollégákkal lehet menni
2015. júl. 7. 15:57
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
megaztán ha anya nem piheni ki magát a gyerek sem lesz boldog
2015. júl. 7. 15:57
 6/15 anonim ***** válasza:
22%
ez az, és ezért hazudjunk neki.. de ti gondolom elvárjátok az őszinteséget a férjetektől meg a gyereketektől nem?
2015. júl. 7. 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk történt hasonló. Elmentem dolgozni, de a hőségriadó miatt délben hazaküldtek mindenkit, úgyhogy néhány kolléganőmmel hazamentünk fürdőruháért, aztán elmentünk strandra. A gyerekért nem tudtam elmenni, pont alvásidő volt, ilyenkor nem lehet bemenni az oviba. Uzsonna után hoztam haza, így kis korábban, mint amúgy szoktam. Neki nem mondtam, hogy strandon voltam, mert kiakadt volna, hogy ő nem volt (nem mintha nyaranta ne mennénk legalább ezerszer strandra), és hiába magyaráztam volna neki, hogy felnőttekkel mentem, hogy nem tudtam volna érte menni az oviba, satöbbi. Nem hiszem, hogy bűntudatomnak kellene lennie azért, mert időnként magamnak is csinálok valami programot, főleg, hogy ez egy teljesen előre nem tervezett dolog volt, kárt senkinek nem okoztam vele.
2015. júl. 7. 16:06
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Hadd találjam ki, Ferenc: az elvált apuka vagy, aki igyekszik hibát keresni az exben...
2015. júl. 7. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem hazudni akkor sem jó. Ha nem akarja megmondani a gyereknek, hogy strandolni megy, akkor mondja, hogy kikapcsolódni/szórakozni/mulatni/felnőttprogramra, stb.
2015. júl. 7. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
38%

8-as! Nekem is ez volt az első gondolatom.

Irány a gyámügy! :)

2015. júl. 7. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!