Van ilyen hogy az édesanya becsaphatja az óvodáskoru gyerekét?
Figyelt kérdés
Pl: Ha az édesanya elmegy strandra akkor a gyerekének azt mondja hogy dolgozni megy2015. júl. 7. 15:46
2/15 anonim válasza:
Persze.Anyának is jár a pihenés,kikapcsolódás.Ha kerek perec megmondaná,hogy hová megy,a gyerek is menni akarna,és az már nem pihenés.
3/15 anonim válasza:
sajnos biztos vannak ilyen nők, de mivel ezt tanulja tőlük a gyerek, majd visszakapják kamasz korában.
4/15 anonim válasza:
simán mondanám ezt neki,ha pl. nem tudnám őt is vinni,mert teszem azt kollégákkal lehet menni
5/15 anonim válasza:
megaztán ha anya nem piheni ki magát a gyerek sem lesz boldog
6/15 anonim válasza:
ez az, és ezért hazudjunk neki.. de ti gondolom elvárjátok az őszinteséget a férjetektől meg a gyereketektől nem?
7/15 anonim válasza:
Nálunk történt hasonló. Elmentem dolgozni, de a hőségriadó miatt délben hazaküldtek mindenkit, úgyhogy néhány kolléganőmmel hazamentünk fürdőruháért, aztán elmentünk strandra. A gyerekért nem tudtam elmenni, pont alvásidő volt, ilyenkor nem lehet bemenni az oviba. Uzsonna után hoztam haza, így kis korábban, mint amúgy szoktam. Neki nem mondtam, hogy strandon voltam, mert kiakadt volna, hogy ő nem volt (nem mintha nyaranta ne mennénk legalább ezerszer strandra), és hiába magyaráztam volna neki, hogy felnőttekkel mentem, hogy nem tudtam volna érte menni az oviba, satöbbi. Nem hiszem, hogy bűntudatomnak kellene lennie azért, mert időnként magamnak is csinálok valami programot, főleg, hogy ez egy teljesen előre nem tervezett dolog volt, kárt senkinek nem okoztam vele.
8/15 anonim válasza:
Hadd találjam ki, Ferenc: az elvált apuka vagy, aki igyekszik hibát keresni az exben...
9/15 anonim válasza:
Szerintem hazudni akkor sem jó. Ha nem akarja megmondani a gyereknek, hogy strandolni megy, akkor mondja, hogy kikapcsolódni/szórakozni/mulatni/felnőttprogramra, stb.
10/15 anonim válasza:
8-as! Nekem is ez volt az első gondolatom.
Irány a gyámügy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!