Mennyire jó ötlet hazavinni a hamvakat?
Mi is hazahoztuk Apa urnáját es nagyon jo beszelgetni vele.
Apu mindig azt mondta, hogy ne viragot vegyunk neki,hanem igyunk egyet az emlekere, amikor szoba kerult a halal. Es igaza is volt, mert nem teher, hogy jaaajj meg viragot kell neki vennem es ki ell kapalnom a sirjat.
En azt urnát valasztanam.
Mi hazahoztuk anyu urnajat, harom evig itthon volt. Az o kivansagara szetszortuk a Dunaba, de nagyon nehez volt harom ev utan elengedni, vagy azonnal kellett volna, vagy csak kicsi idot kellett volna varni.
En amugy szerettem, h itthon van, de volt ismerosom, aki meglatta az urnat, es elszaladt.
Ezt te érzed, meg a családod. Nektek kell megegyeznetek ebben.
Van olyan család, aki ezt jónak érzi, van, aki nem.
Ezzel most itt ki fogom húzni a gyufát sokaknál, de az én személyes véleményem, akár a temetés, akár a hamvak szétszórása, bármi méltóbb búcsú egy halott számára, mint hogy egy vitrinben porosodjon.
Én amúgy sem látok már semmit a hamvakban az elhunyt szeretteimből, én a szívemben őrzöm őket, nem a polcon. De ez én vagyok és ez tényleg minden család magánügye. Ki-ki máshogy érez ezzel kapcsolatban, ne mások véleménye legyen a mérvadó. Ha a ti lelketeknek jót tesz, legyen így.
Az elhunyt ferjem igy szerette volna tehat itthon van.
AZ uj ferjem nem zavarja gyerekek viragot szoktak tenni vele meg rajzokat.
Egy egyedi kezmuves utan porcelan marvany kombi egy kettehasadt fat szimbolizal kozepen egy sziv.az rovid szereto felbetort elet jelkepe.
A tem vallalkozo eloszor fagyaszto zacskoba tette a hamvakat mand a zsaktot az urnaba az esetleges tores eseten a hamvak nem szorodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!