Ez jó ötlet? Hogy csináljam?
Apám rendszeresen beiszik ilyenkor mindig bántani akar minket, felgyújtani a lakást, és elküldeni otthonról.
Anya szerint adni kell neki még egy esélyt, de én nem bírom tovább.
Azt gondoltam hogy néhány cuccomat átviszem a nagymamámhoz ahol nyugalom van és lassan átköltözöm.
Szerintetek jó ötlet vagy olaj lenne a tűzre?
17/L
azt nem tudom hogy olaj lenne e a tüzre, de szived joga elmenni a nagyihoz szerintem.
Vagy kibirsz még egy évet és akkor már nyugodtan léphetsz.
2-es, miért is ne hagyja egyedül?! Anyuci ugyanolyan hibás, ha nem jobban, amiért a kérdezőnek egy iszákossal kell együtt élnie! Én szó nélkül pattannék, akár titokban is, kb. a második ilyen eset után.
Kérdező: lépj le, és ne törődj semmivel! Anyád meg szembe köpheti magát, amiért nem volt képes már a piálás elején lelépni veled, inkább hagyta, hogy te is sérülj ebben a dologban!
Állandóan sajnáltatja magát, én meg itt rettegek hogy mikor lesz megint balhé.Anyát nem hibáztathatom.Nagyon szeretem, nem tudom mi lenne velem nélküle.
Viszont tönkre megyek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!