Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még rajtam kívül olyan,...

Van még rajtam kívül olyan, aki mindig elvárja a szüleitől a támogatást?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül pénzre gondolok, hanem hogy mindig meghallgassanak, hogyha az adott dolgokban sikereket érek el és velem együtt örüljenek ha összejött valami. Vagy ha padlót fogok akkor odajönnek és átölelnek vagy elmondják, hogy szépen haladsz ne add fel most.
2015. jún. 30. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el, de nálunk ez természetes oda-vissza.
2015. jún. 30. 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Elvárni ilyet nem lehet, felnőtt ember vagy nem kisgyerek, főleg akkor sem várhatod el, ha ezt csak feléd irányulva akarod...neked ugyanúgy meg kéne tenni ezeket.

Viszont egy igazi szülőtől ezt nem is kell elvárni, mert magától jön az indíttatás ahogy a gyerekből is...

2015. jún. 30. 10:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez általában természetes, de ha nem így lenne, akkor bizony rosszul esne, szóval igen, elvárom.
2015. jún. 30. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
#2.: Miből gondolod hogy felnőtt a kérdező? ....Én elvárnám, de a mi családunkban ilyen nem nagyon van! :(
2015. jún. 30. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: Ha kicsit èrtetetlenul fogalmaztam: Az èn családomban sok mindent nem tudunk megbeszélni! Bár szerintem ez csak engem zavar...
2015. jún. 30. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem várom el, ennek magától kell jönnie az emberből.

Bár nem élek velük, de azért sok mindent meglehet beszélni velük. Rosszul esne ha nem így lenne, de nem erőltetném.

2015. jún. 30. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók már leírták az én véleményemet is.Tehát ez magától kell jöjjön,és általában mindenkinél így van.
2015. jún. 30. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Természetesnek kellene lenni,de sok családban nem az.Én sem emlékszem arra,pedig szeretnek a szüleim,hogy átöleljenek vagy támogassanak vagy ilyesmi.Mikor volt a szakításom 17 évesen,nagyon megviseltem,ott bőgtem mint egy szamár,anyukám akkor is csak olyanokat mondott,hogy légy erős,meg tedd túl magad rajta meg az élet megy tovább,miközben csak arra vágytam volna,hogy öleljen át,és mit tudom én simogassa a fejemet ameddig kibőgöm magam.

Most már van egy 5 éves lányom,és minden nap elmondom neki,hogy mennyire szeretem,hogy mennyire boldog vagyok hogy van nekem,és mindig támogatni akarom,megérteni,vele sírni ha fájdalma van.Szerintem ez nagyon fontos,és biztos azért vagyok ilyen,mert én ezt nem kaptam meg.Apukám soha nem is mondta hogy szeret,de anyukám sem ölelgetett,puszilgatott soha.

2015. jún. 30. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Épp ez a család lényege. Ez nem elvárható, hanem ennek természetesnek kell lennie.
2015. jún. 30. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Így kéne lennie, de nálunk nem így van.
2015. jún. 30. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!