Szerintetek normalis ez es lehet megoldas?
Sajnos az egyetlen megoldás, a szakîtás!
Keress a közeledben párt magadnak.
Om Mani Padme Hum Hri
nem tudom miért írja mindenki egyből a szakítást.szerintem hadd döntsék már el ők, hogy mit akarnak.
19 éves vagy, felnőtt ember-jogilag, nem mehet utánad anyukád, nem kerestethet a rendőrséggel, ilyen indokkal.
beszéld meg vele, hogy másképp nem tudtok találkozni, nem fogsz órákat utazni azért, hogy együtt lehesettek 1-2 órát és fordulhatsz vissza megint órákat utazni..
ha jól sejtem anyukád ennyi idősen már férjnél volt..az ilyen szülők sokszor elfelejtik, hogy ennyi idősen ők hol álltak...
szerintem nevetséges, hogy meg akarja tiltani, hogy elmenj.teljesen normális és egészséges, hogy kapcsolatra vágysz és van igényetek együtt lenni.
nyári szünet van ha még tanulsz, semmilyen épképzláb indoka nincs gondolom. közöld vele, hogy mikor indulsz, mikorra vagy várható és kész. nem tud mit tenni, de szó nélkül ne lépj le!!!
Azt a fél évet úgy kell érteni, hogy annyi ideje ismered, vagy azóta számítjátok, hogy együtt vagytok? Az előbbi esetben én óvatos lennék a helyedben a hirtelen hozzá tett látogatással.
Megpróbálsz beszélni anyukáddal. Látatlanul nem ítélhet el senkit, így nem lehet vele problémája sem. Hacsak nem meséltél neki gyanús tevékenységekről, amiket a barátod a múltban folytatott. Felvázolod, hogy legalább így a szüleid is megismerhetnék (mert attól, hogy férfiból van, még nem ördögtől való), és nyugodtabb szívvel engednének el hozzá. Még ha csak egy hétvégére jön is el.
Ha meg semmi sem használ és nem tudsz hatni anyukádra észérvekkel, nincs más választásod, minthogy fogod magad és elmész. Feltéve, hogy finanszírozni tudod az utazásod magad. Nagyon sajnálod, hogy nem találtatok mindenki számára kielégítő köztes megoldást, de te szeretnéd megismerni élőben is ezt a fiút.
Egyébként, mellékes megjegyzésként, nem is értem, hogy lehet párkapcsolatnak nevezni azt, ahol a felek még nem találkoztak. Én is távkapcsolatban éltem sokáig, de csak onnan számítjuk, mikor már személyesen is ismertük egymást és megvolt az első csók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!