Ha utála nevelőfaterom?

Figyelt kérdés
a nevelőfaterom szerintem utál. Kezdettől fogva nem vagyunk puszipajtások, de emlékzem hogy örültem neki. Első emlékem családi nyaralás, ahol alig múltam 12 és velem vitatkozik valamin vacsora közben. Ma napi köszönés, kész. Nem szól hozzám, max lecs.ni, parancsolgatni szívességet kérni tud. Max akkor nyalizik ha szívesség kell neki, undorító, meg is mondanám. Több mint 10 éve van itt de semmit nem nevelt rajtam. Hugommal más. Bátorítja, poénkodik, amikor hazajön, egyből érdeklődik utána stb. Aikor együtt van a család, ünnepi ebéd, a humorom miatt sokat vagyok középpontba, de ő féltékeny. Rákontrázik, beleszól és minden ünnepi ebédnél van egy megjegyzése felém, ami miatt felállnék az asztalról. Közös programokra nem is megyek. Mintha utálna, mert fiú vagyok, az egyetlen ayám életébe, és versenyezne vagy mi. Engem nem érdekel, csak ne érezzem már a kisugárzásán az utálatot. Utálom, már görcsöl a hasam ha otthon van. Szívesen kitárnám ezt a család elé, de nemtudom hogyan kéne.

2015. jún. 25. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Pedig ezt jobb lenne valakivel megbeszèlni, mert erre a z egèszsèged is ràmehet. Vagy nyugodtan vàlaszolj neki vissza olyat, amire nem szàmìt,amikor tèged bànt.
2015. jún. 26. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:

A leírás alapján, ahogyan számolok, 22 éves lehetsz. Az már magyfarkú férfiállat, de te csak sírsz és picsogsz, mint egy fürdős k***a.

Szedd össze magad, ha beszól, egy gyomros, ha mégegyszer beszól, mehet a parasztlengő.

Ha letisztáztátok, kinek eresebb a farka, akkor meg megihattok egy deci pálinkát. Legyél férfi, ne ríjá, gyúrjá!

2015. jún. 26. 01:38
 3/6 A kérdező kommentje:
hát persze, valakit gyomron vágni aztán férfias dolog....
2015. jún. 26. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Sírni ríni még férfiasabb!
2015. jún. 26. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:
*taps
2015. jún. 26. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megbeszélni az édesanyáddal az érzéseid. Az erőszak nem megoldás és az intelligencia kudarca.
2015. jún. 28. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!