Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szörnyen érzem magam! Coming...

Szörnyen érzem magam! Coming outoltam! Többi lent!?

Figyelt kérdés
Nah szóval 20 éves srác vagyok, eddig édes anyám úgy tudta hogy hetero vagyok, valamelyiknap részegen elmondtam neki megmutattam hogy fel vagyok regisztrálva meleg társkeresőre is, azt mondta jólvan nembaj eléggé jól fogadta, de viszont apámnak is el akarja mondani amit én nem szeretnék mert homofob teljesen heterosan viselkedek, nem tudom anyámmal erről a témáról beszélgetni,apámnak meg nem kéne megtudnia mert így is fáj lelkileg napok óta alszok 1-1 órát

2015. jún. 24. 05:50
1 2
 11/18 anonim válasza:
87%
De most attól, hogy ezt többször leírjátok, miért lesz jobb? Pontosan tudja ő is, hogy mi a helyzet, nem véletlenül fél az apja reakciójától, de nem kéne még jobban az orra alá dörgölni! Vagy nektek ez jól esik? Jó érzés, hogy nagyobb félelmet keltetek benne?
2015. jún. 24. 08:32
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
20 éves felnőtt " férfi" .... Álljon ki magáért s azért amit képvisel !
2015. jún. 24. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
13%

Igaza van a 73% -nak.

Ma a nagy elfogadás korában élünk amikor még az is azt mondja, hogy "semmi gond, hogy meleg vagy fiam" aki ha megtörténne padlót fogna. Azért valljuk be. Nem ez a normális, hogy saját neműkhöz vonzódnak.

Persze aki ki meri mondani, hogy ez így nem jó, az mindjárt homoellenes, rasszista vagy gyerekutáló.

Nekem sincs bajom a melegekkel, sőt van meleg barátom, de ez az elfogadás csakis addig őszinte amíg nem az én családom éli meg. Én személy szerint megértem ha az apuka sokkot kap. Azért a mai fiatalság elfelejti, hogy az apuka korosztálya nem a nagy elfogadás korában nőtt fel. Anno annak idején amikor az apja volt 20 éves még kötelező katonaság volt, és senki nem tapsolt meg egy szakállas női ruhába öltözött alakot aki a színpadon nyivákolt. (hacsak nem egy kabaré jelenetet nézett)

Kedves kérdező.

20 éves vagy. Ha elég érettnek, felnőttnek érzed magad, hogy vállald a másságodat, és szerinted is elfogadott ez a helyzet, akkor tessék továbbra is ilyen elszántsággal alakítani a sorsodat. A legrosszabb ami megtörténhet, hogy meglátod apád szemében a mérhetetlen csalódást, és elzavar, hogy élj ahol tudsz, de nem vele.

A csalódással nem fogsz tudni mit kezdeni, talán csak reménykedni, hogy évekkel később apád is megenyhül. Az elköltözés nem nagy dolog. 20 évesen felnőtt emberként már jogodban áll a saját életedet élni.

2015. jún. 24. 09:00
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

A válaszolók nagy része nem érti a problémát. Én nem vagyok meleg, de kapiskálom, hogy mi lehet a gond. Egy fiúnak az apjával teljesen más a kapcsolata, mint az anyjával. Jó esetben felnéz rá, bizonyítani akar, olyan szeretne lenni, mint ő, sokkal nagyobb a nyomás, hogy megfeleljen neki. Az írásból is kitűnik, hogy még saját magát sem tudta elfogadni, az anyja előtt csak kicsúszott a vallomás, de még nem állt készen rá.

Ennek ellenére kérdező azt gondolom, hogy most már mindegy. Anyukád melletted áll, apukád lehet, hogy először csalódott lesz, de idővel biztosan belenyugszik. Gondolj bele anyukád helyzetébe is, ha jó a házasságuk, akkor ők egymás lelki társai, nehéz titkolóznia előtte és gondolom nem is akar.

2015. jún. 24. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Tolerancia az is, hogy elfogadod, hogy van olyan ember, akinek ezzel semmi problémája. Te magad nem tudod elképzelni, hogy milyen az, ha nem "rokkansz bele", de el kell fogadnod, hogy vannak ilyenek.
2015. jún. 24. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért kell erőltetni egy véleményt? Én elfogadom, hogy sok embernek ez fájna, de másnak meg nem! Engem pl egyáltalán nem érintene rosszul, és igaz, hogy nincs még gyerekem, de ezt a fél karomba le merem fogadni. Egyedül attól félnék, hogy valaki bántja, na de ugyanúgy bánthatják, ha szemüveges, ha kövér, ha fogyatékos stb... Miért nem lehet elhinni, hogy nem mindenki olyan mint ti?

Kedves kérdező, anyáddal mindenképpen beszéld meg, hogy te ezt nem akarod, hogy megtudja, de sajnos más embereket nem irányíthatunk.

2015. jún. 24. 14:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Skacok nyugi, anyámal erről nem beszélünk azt mondta mi titkunk de most ennyi, apám szerint ez betegség, meg gyógyítható pszihiáterrel stb, ezért nem is mondom el neki.
2015. jún. 25. 16:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Pedig kérdező, hosszútávon jobban jársz, ha apádat szembesíted a valósággal, minthogy évekig legyél kénytelen hazudozni neki a magánéletedről. Anyádnak lehetne annyi tisztesség, hogy ilyen fajsúlyú dolgot nem ő mondja el helyetted, hanem te mondasz el apádnak.

Ez a helyzet a lehető legrosszabb, ami van. Ha elmondod, ne várj csodát, de mégegyszer, jobb ha most szembesíted az igazsággal, minthogy sosem mondanád el.

2016. júl. 14. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!