Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyenkor mit lehet csinalni?...

Ilyenkor mit lehet csinalni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szuleim allandoan kiabalnak,ugy beszelnek velem mint a kutyaval.Meguntam, elegem van ebbol....hiaba kedveskedek nekik semmi se jo. 17 eves leszek egy honap mulva, el szeretnek menni...csakhogy hiaba hisz nem tudom...es pontosabban azert mert nem enged, rendorseggel fenyeget hogy ram hivja,hogy elszoktem mikozben mindig azt mondja hogy takarodjak el, ne menjek vissza stb, most akkor miert nem enged? Az is baj ha nappal itthon vagyok es az is ha nem. Mit tegyek?

2015. jún. 22. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mit vétettél ellenük?
2015. jún. 22. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Megszulettem:D akartak csak nem engem
2015. jún. 22. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
12%
Te választottad az anyát a születésedre. Még ha most nem is emlékszel rá. Lehet mást akartak,de te jöttél. Ez van ezt a pár hónpot bírd ki a nagykorúságodig,aztán meló,és albérlet. Majd egy stabil kapcsolat,stb.
2015. jún. 22. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez ritka nagy baromság, már bocsi. Ez a véleményem...
2015. jún. 23. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!