Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tanuljak így tovább a...

Hogyan tanuljak így tovább a szóbeli érettségire? (hosszú)

Figyelt kérdés

Múlt hét szombatra összesen már csak 22 tétel volt, amit jövőhét hétfőig kell megtanulnom. Anya és apa elváltak én apánál lakom. Jeleztem apának, hogy jó lenne, ha most egy hétig besegítene a házimunkába nekem, hogy amíg pihenek 4 tétel között ne ezzel kelljen foglalkoznom.

Ma reggel rámutatott egy foltra a szobájában, hogy fel kell mosnom, mert nem igaz, hogy nem látom, hogy milyen mocsokban élünk már 3 hónapja...

Nálam a házimunka: minden héten szerdán és vasárnap

- porszívózás, felmosás, a csapok vízkőe ltávolítása, zuhanykabin átmosása, wc pucolása, ablakok, tükrök lemosása. Minden nap: mosogatás, mosás bekészítése, teregetés.

Igen, kihagytam a szerdai takarítást, mert megkértem, hogy segítsen nekem, mert fontos, hogy milyen szóbelim lesz.

Amióta mondtam neki reggel, hogy oké, takarítok, ha lesz rá ma időm, erre elkezdett csapkodni meg ordítozni, hogy akkor majd ő fogja megcsinálni, ha nekem annyi "dolgom" van és engem meg ne érdekeljen, hogy ő dolgozni akar.

Nem szól hozzám, ide hallom ahogy csapkod és idegesen kerülget, ha kimerészkedek a szobámból.

Idegroncs vagyok miatta. Egyszerűen nem tudok így tanulni, pedig még kéne 6 tétel... Hogyan ne figyeljek rá és koncentráljak? :(

Ideges vagyok, szomorú és úgy érzem em támogat eléggé, amikor fontos napra készülök.

2015. jún. 20. 08:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
30%
látom, átjött a lényeg... :)
2015. jún. 21. 09:47
 32/32 anonim ***** válasza:
48%

Te vagy, akinek nem jön át a lényeg, te nagyon szerencsétlen. Mi értelme van a kommentelőket faggatni a tanulmányaikról? Abban mi a lényeg?

Egy kis házimunka simán elvégezhető tanulás mellett. Ez a lényeg. A kérdező problémája pedig inkább az apja hozzáállása, akinek az idegeit a takarítással lehetne a leginkább megnyugtatni. Ennyi.

2015. jún. 21. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!