Miért nem fogadják el a szüleim, hogy én helyiség takarító akarok lenni?
Helyiségek takarításával, tisztításával szeretnék foglalkozni. Ez minden álmom. Gyerekkorom óta tisztaságmániás vagyok, és én ezt megszeretném osztani másokkal is. Anyám egyetemre akar küldeni, de én nem szeretnék, hanem takarítással kapcsolatos okj-re akarok menni, de ellenzi, és a családom többi tagja is.
17/F
Én is kompromisszumra törekednék. Valamilyen cég/válallatirányítási végzettséget szereznék és megalapítanám a saját cégem. Azért gondolj bele, hogy amikor 50 éves leszel, lehet már nem fogod bírni fizikailag a sikálást.
Illetve esetleg valamilyen kémiai végzettség nem jöhet szóba? Dolgozhatnál tisztító/fertőtlenítőszerekkel valamit, pl. kutatás vagy olyan gyárban mérnök.
Nekem a vegyészet jutott eszembe először. Aztán majd meglátod.
Abban igaza van, hogy egy életet alapozni a takarításra nagyon kevés. Ha semmi máshoz nem értesz, hamar tönkremész. Nálunk az irodában nagyon kedves, aranyos takarítók vannak. Nem nézzük le őket. De szörnyű életük lehet. Munka után szinte mindegyikük megy másodállásban magánlakásokat takarítani. Nem elhivatottságból, hanem hogy meg tudjanak élni. Nem lehet valami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!