Segítség! Nem akarok megismerkedni apám nőjével?
Figyelt kérdés
Apám megcsalja anyukámat, anyu nem is tudja (szerintem), és most azt akarja, hogy én is találkozzak azzal a ***. Azt mondja, biztos megszeretném, meg szinte a nővérem lehetne a *** (még egyetemre jár). De én nem akarom megismerni, gyűlölöm az ilyen erkölcstelen nőket! Bárcsak nem is tudnék róla!2015. jún. 17. 14:24
11/13 anonim válasza:
A pasik foggal körömmel titkolni szokták a szeretőt,nem bemutatni.Ha anyád tud is róla,akkor sem értem mért akarná bemutassa neked.Ez egy nagyon kamu...
12/13 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy tényleg a saját oldalukra akar állítani (megláttam őket csókolózni), de nem fog! 13 éves vagyok, el tudom dönteni, kivel vagyok. Én anyu mellett állok! Ha annyira szereti ezt a ***, inkább menjen, de ne hazudozzon anyunak!
2015. jún. 17. 21:07
13/13 anonim válasza:
És anyudnak nincs senkije? Vagy nem volt esetleg korábban amiről lehet nem tudsz? Bár ez bármely részről is történik,számomra erkölcstelen,és elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!