Mit tegyek a fiammal?

Figyelt kérdés

a fiam 4 éves nagyon megváltozott egyszerűen nem tudok mit tenni vele.

Elszomorit a viselkedese.

Ugraltat semmit nem tudunk tőle csinálni. Ha jön valaki balhét csinál ordit nem lehet tőle beszélgetni.

Ha kavezom oda jön és ordit a fülembe hogy ő kakaot akar ha hintazik direkt megallitja hogy lökjem.

A hugàval is irigy.

Rendesen már félek hogy mi lesz a következő húzása. Tegnap is azt mondta nek szeret mert próbáltam szigorubban fogni.

Na kapok tanácsokat az anyoatol hogy ő már rég jól elkalapalta volna.

Ha az apja telefonon beszelget bele kiabál és orditoztozik hogy " apa figyelj rám had mondjak valamit. Vagy pl bilizik es hiv hogy vegzett majd mikor odamegyek ramszol hogy elfelejtem kell meg.

Elmegyek onnan majdegint szól es megint elkuld.

Azzal nem is lenne baj hogy beszél na de akkor amikor rá szolok akkor nem kéne.

Türelmes vagyok de véges próbálok magyarazni nem üvoltözni de nem birom vele.

Kerlek normalis valaszokat irjatok

2015. jún. 16. 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Próbálgatja a határait, és szépen a fejedre nőtt. Vedd vissza az irányítást. Ha hisztizik, majd abbahagyja.
2015. jún. 16. 09:14
 2/6 sutikecske válasza:
56%
Ajánlom a figyelmedbe a Szuperdada vagy angolul Supernanny sorozatot sokat lehet belőle tanulni. Biztos segíteni fog.
2015. jún. 16. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
"A hugával is irigy" Na ott a bibi!
2015. jún. 16. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a hugi?
2015. jún. 16. 11:35
 5/6 A kérdező kommentje:

j kishugi 3 éves.

Amikor oda megy hozzá akkor raszol hogy menjen el mert utban van meg hogy ne menjen utána.

2015. jún. 16. 12:03
 6/6 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit tulreagálod,úgy csinálsz mintha a fiad egy gyilkos lenne legalább.Tény hogy akaratos de még gyerek,most ezt a korszakát éli.Azért ne engedj meg neki mindent,márt csak azért is idd meg szépen nyugodtan azt a kávét,és utánna csinálj neki kakaót.Az hogy aztmondta nem szeret csak dacból mondta nem gondolta komolyan.
2015. jún. 16. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!