Engednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?
Mindketten 14 évesek, a lányom rendes,nem iszik, nem drogozik, nem cigizik, jegyei az év végén jók lettek, két darab négyese volt. A fiú nagyon rendes, jó családból származik (hosszú történet lenne, de az édesanyjával anno a 'legjobb barátnőm' volt), a fiú szintén nem nyúl káros dolgokhoz.
8 hónapja vannak együtt, megbízok a lányomban, és a srácban is, és úgy állok a dologhoz hogyha le akarnának feküdni akkor megteszik nappal is, nem kell ahhoz éjszakának lennie.
Ti engednétek?
Jah, a nagybátyám 14 éves HÍVŐ lánya együtt aludt a RENDES, NORMÁLIS fiúval...mert nem csinálnak olyat...aztán 16 évesen már 2 abortuszon volt a kis csaj túl, majd megismételte még 2x.
Eredmény: most 24 éves a lány, a régi NORMÁLIS barát régen képbe sincs, pár éve meg kiderült nem lehet a lánynak gyereke a sok kaparástól meg a korai sexuális élet megkezdése miatt.
Bravó, szép volt
Tiltsátok csak őket, sőt zárjátok is be, de még tovább megyek láncoljátok is az ágyhoz nehogy kiszökjön...
Az én drága szüleim is csak azt a szót ismerték, hogy nem... Azzal teltek a tini éveim, hogy a csillagokat is lehazudtam az égről, hogy néha a barátaimmal lehessek. 18 évesen úgy húztam el otthonról, hogy hátra se néztem. Már lassan két éve nem beszéltem a szüleimmel, mert bármikor hívtam őket továbbra is csak a folyamatos cseszegetést kaptam tőlük. Rettentően irigylem azokat a barátaimat akiknek normálisak a szülei és nem agyhalott idiótaként kezelték őket, akiknek minden gondolata csak rossz és hibás lehet, hanem értelmes emberként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!